| SoulEater44 a întrebat:

Sunt destul de talentata la compuneri, descrieri, naratiune, etc. As dori sa scriu o carte fiindca sincer,,Fortele Raului Absolut,,,,,Nu plange sub clar de luna,,,,, Jurnalele Vampirilor,, si asa mai departe m-au impresionat si mi-au dat idei pentru o carte propie insa sincer vreau si un partener de preferinta care sa aprecieze cartile SF la fel de mult ca mine si cu care sa ma sfatuiesc. Vreau sa iasa o carte super. Doreste cineva?

Răspuns Câştigător
| MsBeatrice a răspuns:

Deci e o coincidenta placuta: si eu ma pricep fb la compuneri si chiar sunt talentata dar tu cum doresti o colaborare adica de exemplu sa zicem ca te ajut dar vorbim aici pe TPU? astept raspunsul tau

11 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Mie mi-ar fi placut, dar e greu o colaborare. Mai bine fa o opera singura.

| SoulEater44 explică (pentru Elvina):

Mersi oricumwinking Orce parere e binevenita!

| MsBeatrice a răspuns:

Hey buna eu nu prea adaug persoane pe care nu le cunosc si de aceea imi este cam greu sa vorbim dar lasa-mi mesaj cu ce varsta ai si daca este mai vorbim aici pe TPU sau vedem.Mersi pentru intelegere

| SoulEater44 explică (pentru MsBeatrice):

Am 15 ani si ma numesc Alexandra! happy

| MsBeatrice a răspuns (pentru SoulEater44):

Si eu am 14happy si esti din Bucuresti?

Nu sad Sunt din Alba Iulia

Nu-eu nici o problema.Ai facebook?

Da. Am la avatar aceeasi poza ca si la contul de pe TPU. (medalionul alchimistilor)

Da eu nu am fb ..Esti la liceu,,,?

| MsBeatrice a răspuns (pentru MsBeatrice):

Buna sa -mi dai accept pe mess pentru ca te-am adaugat si vorbim acolo mai pe larg ok? Pup

| SoulEater44 explică:

Iti dau adresa mea de mess. Acolo putem vb mai pe largwinking alexutza_renne@yahoo.com.winking