Pai, mai intai, ar trebui sa iti cumperi produse pentru igiena daca nu ai deja, acum nu stiu ce folosesc barbatii,dar parfumul&body spray-ul este o necesitate. Iar dimineata,seara si inainte sa pleci undeva, doar sa nu uiti sa le folosesti.( mie imi place sa fiu parfumata mereu) Poate te ar ajuta rutina mea si s o adaptezi la ceea ce cauti tu? Poate... Dimineata imi fac toaleta:ma spal pe dinti, fata, daca nu plec undeva nu imi pieptam parul, doar mi l impletesc, ca mi se rupe cand il pieptam,mama mama, apoi ma demachiez cu apa micelara si imi dau cu crema de fata, iti recomand apa micelara este o apa care o pui pe vata/dischete cosmetice si iti curata fata, astfel previi acneea, imi dau cu spray si parfum. Apoi la pranz ma spal din nou pe dinti,fata, apoi cu apa micelara, fara crema sau parfum daca nu plec undeva(iarasi), seara aceeasi rutina ca dimineata, plus dus si folosesc si gel de dus, ma spal pe cap la 3 zile, sa stii ca parul gras e foarte inestetic, asa ca e bine sa l speli cel putin la 2 zile. Iti dai seama ca ma si epilez, machiez, etc dar astea sigur nu te intereseaza.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Cipi1212 întreabă: