Toti mai avem probleme cu banii. E criza si mai vrea si Boc ala sa taie din ele pentru.,, binele tarii,,. Eu zic asa -mai bine isi mai taie din al lui ca ii cad milioanele din buzunar si nu mai stie pe unde sa indese malaiulCred ca el si cu Basescu vad in fata ochiilor numai saci cu banii.(sper ca te fac sa te simti mai bine )Stiu cum e sa nu te descurci prea bine cu banii si cum e sa tanjesti dupa lucrurile pe care nu le aiDar nu e sfarsitul lumii(sper ca nu pentru ca am si eu planuri de viitorsi nu am nici un Mercedes parcat in fata blocului si nu am de plimbat nici un Malamut de Alaska deocamdata). Asa deci, si mie imi place sa le fac pe persoanele din jurul meu sa rada si as face asta mereudar cateodata mai am si eu moralul la pamant si sunt in depresie, iar daca nu as mai purta roz cateodata in momentele alea soramea mi-ar da o lama si ar zice sa sunt emoCred ca fiecare mai are momente ca astea dar nu trebuie sa plangi.Ai o viata intreaga inainte sa iti indeplinesti visurile si dorintele
Toti mai avem stari din astea O sa iti revi, incearca sa uiti de lucrurile pe care ti le doresti, iesi cu prietenii pe afara, cheama o prietena sa doarma la tine. Nu uita, banii nu aduc fericirea Daca stai cu prietenii sigur uiti de probleme.
Gandeste pozitiv... totul va fi bine, chiar daca pe moment nu e asa. Dupa furtuna iese intotdeauna soarele, deci...capul sus
anonim_4396 întreabă: