In cele mai multe cazuri baietii bogati nu stiu sa iubeasca cu adevarat.sau "iubesc" mai multe femei o data.Deci, eu il aleg pe cel sarac, pentru ca ne-am putea ajuta reciproc
Pe ala bogat, pentru ca macar el are apa calda si face dusuri mai dese. igiena conteaza.
Cum ai spus tu "aproape identici". Ceva trebuie să facă diferenţa între ei. Şi acea mică diferenţa contează şi deduci care îţi place, şi logic că îl alegi care îţi place mai mult
Ceva trebuie sa-i deosebeasca, si cred ca virgula caracterulce nu e la fel, cica: - simtim la fel, dar ne manifestam diferit; - deci as spune ca unul iubeste mai lent, iar altu mai "veloce"(rapid), si atunci aleg pe cel cu care m-as potrivi, daca el imi e compatibil, atunci, numai conteaza de e bogat sau e sarac.
Categoric pe cel pe care il iubesti. Dragostea face uneori minuni si de ce nu si bani! Daca tu nu il iubesti pe niciunul si trebuie totusi sa alegi, atunci pe cel bogat. De ce sa impusti francul cand poti macar sa duci un trai mai bun pentru compensare.
L-as preferea pe cel sarac, am vazut multe filme in care bogatiilor nu le pasa decat de ei, iar saracii sunt mai buni la suflet si mai respectuosi.
Daca singurul lucru care ii deosebeste este averea, bineinteles ca oricine l-ar alege pe cel bogat. Pentru ca decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.
Pai, nu e chiar logic, de obicei, in povestile de genul ăsta cel bogat este urat/artagos/prost/etc, iar cel sarac are toate calitatile. Din ceea ce ne spui tu, amandoi au aceleasi calitati, doar ca unul este mai bogat si altul mai sarac...in cirscumstantele de fata, EVIDENT OPTEZ PENTRU CEL BOGAT!
Pe cel pe care il iubesc si ma face sa ma simt in largul meu, daca e cel mai bogat e si mai bine
Pe cel pe care il iubesti, daca nu iubesti pe nici unul dintre ei alege-l pe cel bogat
succes
Pe cel care ma atrage cel mai mult. Nu se poate sa fie chiar identici, trebuie sa existe o diferenta care iti va arata pe care sa-l alegi
Piscotel_5053 întreabă: