anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt doi baieti aproape identici, frumosi, inteligenti amindoi te iubesc enorm, unul este bogat si celalalt sarac, pe care il alegi si de ce?

Răspuns Câştigător
| lostcontrol12 a răspuns:

In cele mai multe cazuri baietii bogati nu stiu sa iubeasca cu adevarat.sau "iubesc" mai multe femei o data.Deci, eu il aleg pe cel sarac, pentru ca ne-am putea ajuta reciprochappy

18 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pana la urma cu cine a ramas printesa? Cum s-a sfarsit povestea?

Abh
| Abh a răspuns:

Pe ala bogat, pentru ca macar el are apa calda si face dusuri mai dese. igiena conteaza.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Cum ai spus tu "aproape identici". Ceva trebuie să facă diferenţa între ei. Şi acea mică diferenţa contează şi deduci care îţi place, şi logic că îl alegi care îţi place mai mult happy

| JeSa a răspuns:

Ceva trebuie sa-i deosebeasca, si cred ca virgula caracterulhappyce nu e la fel, cica: - simtim la fel, dar ne manifestam diferit; - deci as spune ca unul iubeste mai lent, iar altu mai "veloce"(rapid), si atunci aleg pe cel cu care m-as potrivi, daca el imi e compatibil, atunci, numai conteaza de e bogat sau e sarac.winking

daniela
| daniela a răspuns:

Doamne ce intrebare... cel care se poarta cu tine asa cum iti visezi tu

| anad a răspuns:

Categoric pe cel pe care il iubesti. Dragostea face uneori minuni si de ce nu si bani! Daca tu nu il iubesti pe niciunul si trebuie totusi sa alegi, atunci pe cel bogat. De ce sa impusti francul cand poti macar sa duci un trai mai bun pentru compensare.

| juniper a răspuns:

L-as preferea pe cel sarac, am vazut multe filme in care bogatiilor nu le pasa decat de ei, iar saracii sunt mai buni la suflet si mai respectuosi.

regis
| regis a răspuns:

Daca singurul lucru care ii deosebeste este averea, bineinteles ca oricine l-ar alege pe cel bogat. Pentru ca decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.

| Emeraude a răspuns:

Pai, nu e chiar logic, de obicei, in povestile de genul ăsta cel bogat este urat/artagos/prost/etc, iar cel sarac are toate calitatile. Din ceea ce ne spui tu, amandoi au aceleasi calitati, doar ca unul este mai bogat si altul mai sarac...in cirscumstantele de fata, EVIDENT OPTEZ PENTRU CEL BOGAT!

| Irina a răspuns:

Pe cel pe care il iubesc si ma face sa ma simt in largul meu, daca e cel mai bogat e si mai binetongue

| BabyPink a răspuns:

Pe cel bogat.amândoi te iubesc la fel happy

| betty17 a răspuns:

Pe cel pe care il iubesti, daca nu iubesti pe nici unul dintre ei alege-l pe cel bogathee hee

succes

| alina_1192 a răspuns:

Pe cel care ma atrage cel mai mult. Nu se poate sa fie chiar identici, trebuie sa existe o diferenta care iti va arata pe care sa-l alegi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe cel bogaat, de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de caracterele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe niciunul. Il aleg pe cel care nu ma iubeste(fie sarac, fie bogat), pentru ca imi plac provocarile si-l voi face sa ma iubeasca! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ou, sharap garls! Vad ca macar unele fusera 'sinceroase'.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pa cel sarac pentru ca daca este inteligent bogatia o putem face impreuna