anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt extrem de stresata de la un timp, mai ales ca a inceput sesiunea si e asa cald afara incat numai de invatat nu am eu chef. pb e ca desi citesc nu prea asimilez, parca imi iau creierii foc, mai ales ca stau intr-un camin unde numai mediu prielnic de invatat nu e... Ma gandesc la orice altceva numai la scoala nu...ma enervez repede din orice, ma apuca plansul pana la epuizare. m-am si angajat in ultimul timp, inca un stres pe cap, ca mi-e teama sa nu gresesc pe acolo, dar sper sa ma obsnuiesc si sa nu fac vreo gafa. Poate au mai trecut si altii prin chestii din astea si vor sa povesteasca. m-am mai consola gandul ca nu sunt singura stresata pe lume asta happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca nu esti!big hug
Esti stresata din cauza vremii.
Incearca sa te odihniesti destul, dar nu prea mult.
Si sa iesi cu prietenii.Asta te-ar scoate din starea aia de "plictiseala" combinata cu stresul.Incearca sa nu te mai stresezi! Incearca sa nu iti mai bati capul cu orice problema mica si nu fi perfectionista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Canicual face ravagii, in sensul ca,, innebunesti'' esti depresiva, stari anxioase, nervozitate mare si iritabilitate.

| cristi89 a răspuns:

Ba da esti!

| Alexissro a răspuns:

Exista 2 tipuri de stress - stresul psihologic si cel emotional.Detaseaza-te sau ia totul ca pe un concurs pe care-l vei castiga happy