| 2p3ista a întrebat:

Sunt fasta km sa slabesc?big grinam gasit unele cure de slabire dar...nimic rezultate... daca vede vreun doctor acasta intrebare rog sa ma ajute...la 12 ani am fost operata de ovarul drept, pentru ca era rupt sh m-a operat un chirurg cica trebuia un ginecolog ca sa nu mil scoata dar in fine... mi lau scoshee heevreau sa stiu daca mai pot face copii...sh inca ceva am urmat un tratament dat de dr ginecolog DUFASTON SI FLAMEXIN... dupa ce am lasat tratamentul pe la varsta de 14 ani am inceput sa prind proportii chiar mam speriat ce pot sa fac? oare sa urmez tratamentul in continuare? dar nu mai am dureri de ovar (k unu mai amsad) ...am 1.75 si 77kgbig grin... waleiii... poate primesc si eu un rasp...multumesc:*:*:*:

2 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Cand mai incerci sa scrii intrebari aici incearca sa numai folosesti[k, tz, nimic, waleiii] incearca sa vorbesti normal sa putem intelege nu sa stam 1 ora pentru o singura intrebare...nu inteleg cati ani ai, defaptu nu inteleg mai nimic...pentru inaltimea ta ar trebui sa ai sub 65-60 kg tongue

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Singurul raspuns in cazul tau e sa megi la medic pentru investigatii, el e singurul care te poate indruma corect in aceasta situatie.Nu ai spus in ce conditii ti s-a rupt ovarul?
Tratamentul l-ai intrerupt singura, s-au la indicatia medicului?