| Dicanho10 a întrebat:

Sunt femeile mai egoiste ca barbatii?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, nu putem generaliza pentru ca depinde de fiecare om in parte, exista si multe femei egoiste dar si barbati egoisti sunt destui, pentru ca fiecare om e diferit si poate ca egoismul femeii s-a accentuat dintr-un motiv anume, poate a fost discrimanata si barbatul s-a crezut mereu superior.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt deopotrivă, interesul este la mijloc.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Sunt si mai rele si mai egoiste decat barbatii, eu zic ca datorita faptului ca ele au mult mai multe responsabilitati si greutati in viata de zi cu zi.

| lily09 a răspuns:

Eu zic ca nu, pentru ca o femeie mai rar vrea ceva doar pentru ea, mereu se gandeste sai fie bine celui de langa ea.

| Marica_2964 a răspuns:

Fetele nu sunt egoiste, deloc chiar...se gandesc mai mult la cei din jur decat la ele. Si sunt baiat, chiar daca numele va induce in eroare! Deci recunosc, suntem mai egoisti!

| NomberOne a răspuns:

Fetele sunt egoiste numai cu fetele(cand sunt certate). dar cand o femeie nu vrea ceva trebuie lasata in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ajuns la concluzia ca factorul de egoism e 50-50%, de ex. esti egoist acum pentru ca trebuia sa pui altfel intrebarea"sunt barbatii mai egoisti ca femeile" si alllina ar fi raspuns... daaaaahee hee
bye

Întrebări similare