Baietii sunt niste misogini....asta e adevarul...ca doar intr'adevar exista femei care sunt catastrofe la volan dar sunt si barbati la fel...ma omoara misoginismul asta
Nu-i adevarat...baietii/barbatii nu sunt misogini oriunde, eu nu am nimic cu femeile la volan atata timp cat stiu sa conduca (cunosc femei care cunosc foarte bine, si as prefera sa merg cu ele decat cu alti baieti pe care-i cunosc), la fel si despre baieti/barbati, ori stiu ori nu stiu.
Cum zice si Alina: Eu sunt misogin oriunde!
Si da, majoritatea femeilor is un dezastru la volan.
Si exista si explicatia stiintifica. Firea voastra poetica intra mai repede in panica in situatii de moment, se pierde.
Un barbat reactioneaz altfel la deciziile de moment-critice.
Femeile sunt praf la volan...cand le vezi in sensul giratoriu iti sta mintea in loc
Din propria experienta pot spune ca femeile sunt un dezastru la volan! Nu am nimic cu ele in general, dar cand le vad in trafic, pur si simplu "fug" de ele...Doar in timpul practicarii orelor de conducere era sa am 2 accidente din cauza lor, din cauza neacordarii de prioritate, nu mai spun pe urma cate era sa patesc .No offence, dar lasati masina ca nu e pentru voi!