Bună.
Bravo ție.
Eu sunt tristă și acum după pierderea mamei, nu-mi revin deloc.
Pa, pa.
N-am nicio stare.Mint.Am o stare de somnolenta.De ce? N-am mai dormit mai mult de 6 ore pe noapte de vreo doua luni
Elena, daca eu sunt fericita, nu inseamna ca toata lumea e. Ori vrem sa raspundem la intrebare, ori vrem sa ne bagam in seama degeaba.
Eu sunt fericit pentru ca mi s-a dat ocazia sa ma bucur de viata si tot ceea ce reflecta ea!
Buna, ma bucur pentru tine ca esti fericita, dar eu nu sunt deloc, si asta pentru ca m-am certat cu prietenul meu si nu ma simt deloc bine.
O intrebare de genul 2 in 1? Ori discutam despre fericire si doar atat, ori numai despre tristete.
Ma bucur pentru tine ca esti fericita. Insa eu nu sunt deloc in momentul asta. Ieri eram super-happy iar azi m-am trezit sad, nu stiu de ce. U de ce esti fericita?
Si eu sunt fericitaa pentru ca a venit in sfarsitul wekend-ul si dorm mai mult
Tu de ce esti fericita?
Fericita, pentru ca ma simt iubita, apreciata.
Trista, pentru ca azi e ziua la una dintre cele mai bune prietene, si eu nu pot sa fiu langa ea fizic. (doar cu sufletul)
Eu tot sunt foarte fericita.Deoarece miine este ziua mamei mele pe care o iubesc enorm... (inlove) (inlove) (F)
Sunt fericita si atat.Eu sunt mereu cu zambetul pe fata.Rareori ma vezi plangand sau fiind trista.Stiu sa ascund asta foarte bine.
Eu sunt fericita ca sunt iubita in familie...ca mama mi-a cumprata haine noi si ca imi face aproape toate mofturile...si ca iau note bune la scoala.si ca am si o gramada de prieteni care chiar tin la mine.
Sunt foarte, foarte fericita. Motivul: a fost cea mai frumoasa zi, m-am putut bucura la maxim de prieteni, de caldura soarelui care s-a lasat asteptata ceva vreme si au aparut ceva schimbari in regimul meu zilnic(trezirea la 8 dimineata- am intrat la ciclism :X:X) -asta in weekend). Sunt foarte incantata, dar ma nemultumeste faptul ca stiu ca va urma o zi rea dupa, m-am obisnuit cu aceasta stare: dupa fericire urmeaza tristete si invers .
BlackAngel112 întreabă: