Sunt multe alte aspecte care au întâietate față de mărimea organului, respectiv pe care femeile pun preț.
- aspectul fizic general
- personalitatea
- modul in care te raportezi la ele, adică felul în care te comporți
- contează să poată să intretină o conversatie cu tine, si aici nu mă refer doar la sex și subiecte legate de preferintele acestora în materie de organe genitale masculine.
Conteaza grosimea, dar în prezent îți poți ingrosa penisul. Cu 2 cm cum vaginul are 4 cm chiar va simți, și mărimea 2_4 cm
O ai chiar așa de mică incât să cerșesti consolări prin vecini (citește site-ul ăsta)?
Crezi ca ma afecteaza vorbele tale? Continua
Avand in vedere posibilitate infinita de variante care pot sa aiba loc undeva prin lume, respectiv univers, cat si cei 7, 594 miliarde de oameni de pe Pamant, dintre care mai mult de jumatate sunt fete/femei, adica de genul feminim (facand abstractie de la varsta)... la care as adauga posibilitatea ca daca eu acum o sa zic ca maine o sa ninga printr-un colt de lume, si chiar sa ninga, surpriza , iar asta tine de procentaje (chiar daca sunt mici)...
as putea sa spun ca DA, mai mult ca sigur si absolut, sunt fete/femei care nu pun pret pe ce ai mentionat tu mai sus
Cu alte cuvinte (desi poate chiar foarte indepartate), o persoana care are pune o astfel de intrebare, ar avea urmatoarele motive:
- s-a suparat cu partenera sau s-au despartit, motiv pentru care generalizeaza si se leaga de unul dintre aspectele urate, cand faci referire la o fata;
- a dedus asta din diferite momente intamplate pe undeva prin lume;
- considera ca nu o sa gaseasca fata potrivita;
- a pus intrebarea pentru a atrage atentia asupra anumitor persoane, in special a barbatilor pentru a le da dreaptate, si tot in special si a femeilor, pentru a nega aceasta afirmatie;
- poate pur si simplu esti curios de acest lucru, fara sa insinuezi nimic;
- alte motive naturale.
Deci tu unde te regasesti?
Dar ca raspuns, DA normal ca exista, chiar cea mai mare parte de populatie (in sensul... sa zicem vulgar)
Nu ti-am inteles comentariul.
99% din femei nu pun pret pe asa ceva.
Probabil ai 12-13 ani si ai fost mintit de prietenii tai ca asa e, dar ti-o zic in calitate de om matur si cu capul pe umeri ca nu e deloc asa.
Marea majoritate a femeilor pun cel mai mare pret pe increderea barbatului, pe caracterul lui si pe personalitate.
Marimea penisului e fix ultimul lucru la care se gandeste o femeie...
Ba conteaza marimea.
Da. Marimea intelectului.
Alea care habar nu au ce, au alte probleme care le limiteaza variantele.
Da sunt până o ai sub 12-13 cm.
După multe strâmbă din nas.
Atât timp cât o ai la medie. Sau peste medie, ești okey.
Mai sunt unii care cred că trebuie să ai penisul de 18cm, înălțimea peste 160cm și bani cat încape să găsești o fata cum ar fi tfl.nu știu cum.
Mergi și abordează tipe, să vezi că nu contează așa mult chestiile astea. Multe sunt sapiosexuale. Sunt impresionante de inteligenta respectivului. Mai ales pe site-ul asta, că nu îți pot vedea ce ai in pantaloni. Numai dacă le trimiți și îți primești block.
Eu una nu fac asta pentru ca tot ce tine de sexualitate ii pe ultimul loc (asta i strict legat la mine)(acum la restul fetelor nu stiu)
Anonymus101 întreabă: