E cumva iubitul de pe urma caruia suferi?!
Nu are sens sa te sinucizi pentru niste tampiti, lupta contra lor. Fa sa nu te mai atinga invidia lor si rautatea.
Am zis iubitul, ca vad ca dai multa atentie la ce face, daca nu te interesa persoana, nu te atingea ce zicea si ce facea.
De ce sa pierzi tot din cauza aluia? Explica te rog.
O noapte de sex face bine, este corect insa in starea ei nu ii mai arde de asta, i se taie si dorinta de asta, iar daca face nu va avea placere.
Ala.e iubitul ei, de fapt ei ii place, dar zice asa doar. De aia o atinge tot ce face, ca nu se comporta cum se asteapta ea.
Am mai citit o data intrebare si nu are niciun sens...
De ce nu are sens? Fata sufera si nu stie ce sa mai face, doreste un sfat. Are ea si o depresie si ar trebui sa faca o vizita si pe la medic, sufera prea exagerat. Ca toti constatam ce zice, dar nu suferim asa.
Ai dreptate.
De la medic are raspunsul, o sa-l aiba, va decide daca e de tratat sau ce o fi de facut. Daca citeste aia nu o ajuta cu nimic, ca in jurul ei nu se schimba nimic, ea trebuie sa nu mai fie asa afectata de ce e in jur, cum sunt f multi oameni sanatosi, nu le convine dar isi vad de viata lor foarte okey, nu sa li se umbreasca viata.
Ca sa nu mai spun ca un om sanatos nu are nevoie sa citeasca cartea aia ca sa fie bine, deci si faptul ca e nevoie de asta, deja e o problema
Oricum are de ales, sa aiba viata sau sa nu aiba, asa ca aia este. Eu i-am zis ce are si unde sa se duca.
Bine, asa ca lectura da, e frumoasa de citit, nu neg. O poate lua oricum, te delecteaza cand o citesti. Dar in starea in care e, nu ii mai arde de citit.
Inteleg ce zici dar din textul ei nu reiesea ca e bolnava pentru mine a reiesit ca e deprimata si vede ca toata lumea e rea, ceea ce recomand eu nu e un roman ci reteta pentru o viata fericita scrisa de una care si ea a avut aceleasi mari probleme.E o carte reteta pentru rezolvarea celor mai apasatoare si mari probleme sufletesti dar nu insist daca nu se vrea.Eu una o citesc chiar daca am trecut prin multe si chiar daca cred ca deja stiu raspunsul la toate.
Pai de aia am zis sa se duca la medic sa vedem, el va decide ce trebuie facut, eu am dat doar o parere, ca prea sensibila e la mediu in timp ce altii in acelasi mediu nu sunt chiar asa.
Dar am zis, sa ia cartea macar ca delectare, si macar sa o si ajute.
Plus ca nu e reteta generalizata, suntem oameni diferiti, unu au aceleasi probleme si le rezolva cumva, la altii nu merge aceiasi metoda. Pai nu cred ca vrea ca am zis, e nasol cu starea si nu ii arde de carte, deci nici nu mai ajunge sa o citeasca, de aia am zis ca starea ei nu e deloc in ordine in ciuda mediului.
Tocmai ca e deprimata si vede lumea ca toata e rea, e o mare problema si poate fi depresie.
Eu am experienta multa pe axa depresie-anxietate, de aia am dat o parere.
Insa poate vrea, inca nu a raspuns ca nu ar vrea.
midnight întreabă:
Anonymus101 întreabă: