Iti recomand sa mori de luni pana joi, intre orele 8:00 - 18:00. Sa nu te puna dracu' sa mori in weekend ca te-ai falit.
Daca mai stai mult pe net, da.
du-te la doctor repede, detergentul e toxic, chiar daca ai inghitit putin.
N-ai ce face?
Intrebarea ta e stupida.
Ai mai mult de 10 ani?
In primul rand la ce te-ai gandit si de ce ai inghitit detergent?
Apoi, tu vrei raspunsuri seioase la o intrebare stupida.Cum sa mori daca inghiti detergent...sau de ce ti-ar zice propria ta bunica ca vei murii...si tu chiar o crezi?
Du-tee...joaca-te cu papusile
Am o intrebare. Cum ai reusit sa inghiti detergent?
Si ar trebui sa spui cuiva ce ai patit sa te ajute cumva...sa mergi la un medic.
Si cand bunica ta tio zis ca mori in 2-3 zile era linistita nu? si nu o incercat nimic sa faca pentru u nu?
Da` cum ai reusit sa inghiti detergent? S-a terminat mancarea sau cum?
Si apropo mai traiesti?
Du`te la medic.Vezi ce-ti zice.Stai linistita ca nu mori.in curand? @Paul27. pf, raspunsul tau e bestial
Paul27 a fost criminal ))))))))))))))))
doamne
pai nu mori. doamne. daca chiar te simti rau poti merge la medic
Da cum s a intamplat?
mai bine ai da fuguta repejor la medic el va sti mai bine ce e de facut
bafta!
Gg, n-ai cum sa mori stai flex, dc? pentru ca si eu cand eram mic, tinea mama in baie un bahar de 250 ml, in care mai punea detergent si mie imi placea paharu ala si il luam si mi-am pus suc peste si am baut cu o pofta, dar mai erau vreo 2-3 cm pe fund, asta s-a intamplat acum 10 ani, parca, aveam eu 5 ani, ***... depinde si de organism, eu de exemplu bagam painea in nisip si apoi o mancam cand eram mic, 1-2 ani, mda, deci succes, VREAU COLIVA DACA E SA MORI
DAk nu vrei sa mori. spune-le parintilor si mergi la medic.nu mai astepta. du-te
Doamne...cum sa inghiti detergent?
app mai traiesti?
nu de alta da u ai publicat intrebarea de vreo 2 saptamani si bunica ta zicea ca mori in 2, 3 zile
Cel mai bine, mergi la medic.de murit nu mori.chill.mai stiu eu dementi d'astia.varul meu cand era si el ceva mai mic, a mancat wiskas.de curiozitate.tare si clofu. invata copiii la prostii
Nu ar trebui sa fii doar consulta un medic... apropo, cum ai reusit sa ingiti detergent?
LisaJulie întreabă: