Ştii campania aceea oiniţiată de Artanu? "Ho cu tata"... ce ai mai auzit ceva de ea de când a fost lansată? Nu...sunt prea mulți muțufani!
Sunt in fiecare oras soferi carora n-ar trebui sa le fie acordat permis de conducere. Si noi avem destui nebuni in Ct., insa pe drum numai de cativa Bucuresteni mai nebunatici am avut parte sa fiu testat. Ma deranjeaza ca-n oras la mine unde incerc sa invat sa conduc, sunt clanxonat si injurat de cativa soferi bucuresteni (care au venit la mare) mai grabiti sa ajunga cu cateva secunde inainte la destinatie. Ei n-au fost incepatori la randul lor? Rusine lor. Sunt de acord cu toti, insa de noi depinde cum circulam in conditiile date. Eu i-as cotonogi pe cei care accepta calitatea proasta a putinelor sosele care sunt facute si la scurt timp trebuie sa ma feresc de gropi si soferi nebuni carora ar trebui sa le faca o pista de decolare, la viteza lor asta par sa astepte, sa-si ia zborul. Oooof, e periculoasa soferia-n romania. Am vazut cand am fost la sor'mea cum se circula-n capitala, cu scartait de roti, frane puternice, injuraturi, nerespectarea unor semne sau prioritati, tineri care vor spectacol si-l ofera pana ranesc nevinovatii sau se ranesc pe ei insusi. Iertati-ma! Sunt putin suparat pe soferii bucuresteni si, de aceea tintesc spre ei ca nu-i nimeni acasa la mine cu care pot vorbi sa ma descarc. Deci, sunt constient ca-s peste tot in lume vitezomani inconstienti.
Sunt drumurile pline de zmei si santurile la fel. Soferii nu erau neaparat bucuresteni ci doar masinile. Nu cred ca exista o regula a nesimtirii in trafic in functie de locatia conducatorului ci mai degraba in functie de tipul si marca masinii. Jeep-urile (X5, Q7, etc) sunt cele mai agresive si cocalarii de 2 bani. Astia cand isi cumpara masini si le cumpara cu tot cu sosele.
Probabil ca sunt smechei care considera ca ei nu vor pati niciodata nimic. dar uita-te: mereu mor tineri care au permisul de abia cateva luni... e bine daca esti prudenta
Nu bucurestenii sunt de vina.animalele care ne mananca impozitele si -si umfla buzunarele lor si p'ale neamurilor cu banii de la fondurile europene, aia sunt de vina! atatia corupti care au dat licitatiile cui a dat spaga mai grea, aia sunt de batut! oamenii ar conduce linistiti daca ar avea sosele pe care sa circule civilizat. o banda de hoti care misuna cu avioanele si cu elicopterele, n-are nevoie de autostrazi.si cand merg cu masina blocheaza traficul in toate directiile.aia trebuiesc cotonogiti!
Nu ar trebui sa facem discriminari, din cauza a celor ce se aude despre sofatul in buc.Fiindca pe zi ce trece si constantenii isi arata care mai de care "talentele" in trafic.Deseori fac drum pana la ostrov si trebuie sa recunosc ca a inceput sa-mi fie teama de acel drum, fiindca am fost la un pas de a face un accident grav, tocmai din vina acestor inconstienti, care se cred profesionisti!
justAgirl_8912 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: