| pisi361 a întrebat:

Sunt georgiana si aici am o situatie disperata dar mai intai sa a spun ceva despre mine (fizic): am parul blond lins si lung, am ochi schimbat-ori, sunt in clasa a cincea, am 11 ani, sunt inalta de 13-14,(cum ma imbrac cu pantaloni vara vusta (port vusta o data pe luna nu-mi place,(ce imi place ):sportul(fotbal biciclism alergat etc.), animale (am 2 pisici 2 caini 1 vaca batrana si2 vitei gemeni F B, 9 gaini 1 cocos(adulti) 63pui de gaina )legume si fructe(cum ma cumport)sunt o fire batoioasa cu toate ca sunt fata bat pe toti cei ce ma supara la 9 ani am trantit pe jos pe unu de 16 sunt sireata desteapta ( zece pe linie dar nu-s tocilara). Acuma sa va spun de problema in clasa mea am multi b care ma plac va voi spune despre ei si sa imi spuneti care e mai potrivit pentru mine dau funda sa incepem Cristi:12 ani, enervant, te loveste pe la spate, ii placa sportu da nu prea e destept a e alb par negru uchi caprui Sebi:12 ani e inalt cuel e alceva il placeam din clipa din care l-am vazut l-am placut prin clasa a 4 l-am intrebat daca ma iubeste si a zis ca da e alb mai inchis parul e negru e al doilea cel mai destept baiat din clasa nu poate vace mai mult de 1 ora juma din vina operatiei de la picior are talia subtire ca mine Robert:e la fel de inalt ca mine e negru ii place sportul si ora de pictat ca mie are parul negru e cel mai destept baiat din clasa si e subtire in talie Florin:nebunu clasei (odata a vrut sa mearga la baie sa incaltat si sa izbit de usa apoi a cazut la pamant) e bataios ca mine e inalt subtire si parul in are intre blond si roscat ne e prea inteligent o data a scris la tabla 13 ori 9 fac 67 Vasilica : comediantul clasei (lu ilinca ii zica ilinca palinca)porecla lui in vachi sau ciuc e la fel de inaltn ca mine are parul maro ii place sportu si e al treilea cel mai destept baiat din calasa Astai tot va rog ajutima e si mai greu pentru ca sunt prietena cu toti

Răspuns Câştigător
| YTBDrawingBase a răspuns:

Iti zic eu:Sebi.Din descrierea facuta de tine cel mai mult atragi asupra lui ca are insusiri/calitati s.a. ca ale tale.Si + ai zis ca l-ai intrebat in a patra si tu esti a 6-a, asta nu conteaza o data ce un om iti place, diferenta de 2 ani este prea mica sati dispara din minte, mai ales ca ai fost ca el in clasa.deci asta ramane ceilalti nu stiu ce sa zis despre ei...sunt cam diferiti la cum ai comnetat asupra lor.in fine din punctul meu de vedere Sebi ramane.aa si app imi place cum te-ai descrisstraight face esti sincera...bye bye!

4 răspunsuri:
| Bibi_1645 a răspuns:

Mai bine fa o preselectie, cheama-i pe toti carora le place de tine si afli "castigatorul"!
P.S. La felul in care scrii, aia care ti-au dat zece pe linie ar trebui impuscati!

| TeoPT a răspuns:

Bun și de ce a trebuit să ne dai atâtea detalii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege pe... Logout!

| alinutza_3646 a răspuns:

Cred ca sebi ar fi potrivit,...