Majoritatea, da, sunt usor de identificat, mai ales in privinta comportamentului. Sunt unele gesturi care ii dau de gol si, cumulat cu infatisarea sau cu detalii din infatisare, se creioneaza un tablou destul de concis. Totusi, nu e nimic rau in faptul ca sunt homosexuali daca au un simt minimal de decenta.
O mare parte din ei VOR să fie indentificați (de obicei cei pasivi) și au un comportament specific. Deci îi poți identifica foarte ușor.
Ceilalți, nu. Există persoane care au reușit să-și ascundă orientarea sexuală aproape toată viața.
Da, din cat de iubitori si sensibil sunt la cei de acelasi (gen) si cat de rai sunt cu cei opusi
Depinde. Eu trăiesc în Germania, într-un oraș în care homosexualii sunt la ei acasă și am cunoscut, fara exagerare, 4 persoane: doi români, un sirian și un sârb. Românii feminizați, homosexuali mandri astăzi, care în trecut au fost căsătoriți sau au copii, sârbul chipeș și foarte atractiv dar bărbat în adevăratul sens al cuvântului iar Sirianul la fel, pentru că nu ar fi sănătos pentru el ca familia lui să afle despre orientările lui sexuale.
Eu i-am simțit de la bun început. Meseriile lor ar fi: inginer, fotograf, dansator, filozof. Nu că aș avea eu cine știe ce experiența cu bărbații, in general, dar am contactat cu oamenii și instinctul feminin a fost probabil "eficient".
Sunt de treabă oricum, tot oameni. Comportamentul homosexualilor nu e cu nimic ieșit din comun. Doar in anumite zile ale anului, când fac parada prin oraș sau la evenimente de genul asta.
remus întreabă:
EvangelineDS întreabă: