| alexandrupopescu22 a întrebat:

Sunt in siguranta banii mei daca ii strang in Revolut?
Am auzit niste povesti de la anumiti oameni cum li-s-ar fi blocat conturile sau ceva de genul, vreau sa strang vreo 3000 de euro, sunt sanse sa mi se intample si mie asta? Sa ii strang altundeva?

7 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

La ciorap bo$$ ca AnaF%te a pus " ochii " cam pe tot iar chestiile astea " HI - tech " lasa urme!
Aia ce ai auzit tu ori erau evazioniști *( live - uri pe Tiktok, OFans ) sau alte surse dubioase și fără justificare!
Ca sa citez din Puya : E foame de bani pe la Guvern!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, din punctul meu de vedere revolutul e cea mai proasta soluție sa îți ții economiile. Exista banii care au sediu fizic și unde îți poți rezolva problemele daca e cazul.

| siriusblack98 a răspuns:

Renunta la economiile pe carduri si/sau diverse aplicatii de banking inclusiv Revolut ca s-au pus rau de tot astia de la guvern pe treburile astea deoarece nu mai au din ce stoarce taxe. Scoate ce ai pe acolo si baga-i la saltea pe toti.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru siriusblack98):

Unul din cele mai proaste sfaturi din cat exista. La nivelul inflației din ziua azi efectiv cea mai proasta modalitate de a îți tine banii.

| siriusblack98 a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Tine-ti tu banii pe card si plateste taxe in continuare happy

| MihaitzaItza a răspuns (pentru siriusblack98):

Economiile nu le tin pe card ci in depozite sau in ETF pentru moment pentru ca e cea mai buna varianta impotriva inflatiei.

Apoi taxele le platesti pe venituri nu pe modalitatea in care iti tii banii.

| siriusblack98 a răspuns (pentru MihaitzaItza):

"Apoi taxele le platesti pe venituri nu pe modalitatea in care iti tii banii." sa tii minte ce ai scris aici si ne auzim peste cateva luni happy