Nu pot sa-mi dau seama ce fel de om poate fi. Adica, va faceti planuri de viitor, stabiliti data nuntii, iar cand ii spui ca esti insarcinata anuleaza totul.
Daca tot va intemeiati o familie, era normal ca vor aparea si copii. Ce conteaza ca a venit putin mai devreme?
Din punctul meu de vedere, situatia ta are doua concluzii :
1. Ori viitorul tau sot are probleme serioase, netratate, de psihiatrie;
2. Ori tu i-ai dat de banuit, cum ca copilul nu ar fi al lui. Scuza-ma ca-ti zic.
Dar mai este ceva. El spune ca are motive plauzibile, cand iti cere sa-l dai in judecata-adica, atunci cand stii ca ai cu ce sa te aperi ( in fata unei instante), n-o spui asa fara argumente. Oare nu cumva tu i-ai dat ceva banuieli?
Oricat de disperata ai fi, gandeste-te ca acel copil nu are nici o vina. Tu trebuie sa dai dovada de maturitate si intelepciune. Nici eu nu-ti recomand sa faci un avort (te va mutila sufleteste). Trage aer in piept si mergi mai departe. Poate ca dupa ce-si va vedea copilul, ghemul acela de bucurie deplina, ii va lumina Dumnezeu mintea si sufletul si va fi alaturi de voi.
Lui poti sa-i spui ca ai decis sa pastrezi copilul, pentru ca este rodul dragostei voastre.
Ce va urma, nu stiu, dar poti sa-ti spun ca familia te va sustine si vei putea merge mai departe, alaturi de copilul tau.
Lupta, o femeie este puternica si e in stare sa creasca un copil si singura.Ai incredere in tine si in D-zeu!
Nu amina mergi la medic si desi cred ca tie greu nu face copilul ca sa il cresti singura el nu vrea inseamna ca nu te iubeste si nu vrea sa aiba responsabilitate. este singura solutie ca...sal dai in judecata ...cunosc caz si nu e o solutie // daca vrei vb pe privat dar oricum grabeste te
Esti convinsa ca poti sa te descuri cu bebelu?
esti convinsa ca vrei sa cresti copilul unui badaran ce te-a lasat cu ochii in oradea?
esti convinsa ca peste ani si ani nu se va intoarce avand pretentia ca e si copilul lui dupa ce ca tu te-ai chinuit singura sa il cresti?
esti convinsa ca avand un bebel vei reusi chiar atat de usor sa iti refaci viata?
daca raspunsurile sunt "nu"... avortul e singura iesire ...
Of .sa faci un avort si sa iti continui viata ...toti barbati cred ca sunt la fel .incearca sa stai mai mult cu un barbat fara a va casatori sau a face copiii
In niciun caz sa nu faci avort! Ai o viata in tine, care te va ajuta sa treci peste toti si peste toate.. Cand o sa ai copilul, o sa-ti dai seama ca ai pentru ce sa traiesti. Ce vina are copilul pentru ce s`a intamplat?
Sfatul meu: mergi inainte pentru copilul tau si vei reusi.Cunosc o persoana in situatia ta, care acum traieste numai pentru copil, spunand ca e cel mai frumos dar pe care i l-a daruit viata.
Poate o sa-ti refaci viata cu un alt barbat, dar pastreaza copilul.
Iti urez mult succes si te pup
Fa copilul si incearca sa te descurci cumva. Nu il omori doar fiindca tatal lui e un prost. Poate s-a speriat si o sa se intoarca la voi. succes
Dupa sase luni se poate face testul paternitatii, macar sa plateasca pensie de intretinere, dar numai prin judecata; altminteri, nu cred ca il mai vrei, pe uratul ala
Sa te obisnuiesti cu gandul ca o sa-l cresti singura (sau cel putin nu langa tatal biologic)...
... si dupa ce-l nasti, daca o sa ai bani, fa nu test de paternitate si, daca e copilul lui, cere-i pensie alimentara tatalui.
pana una alta, cauta alt barbat cu care sa-ti refaci viata...
Eu sunt impotriva avortului. Ce vina are bietul suflet inca nenascut ca tatal e indiferent... fara inima?
E alegerea ta, dar eu niciodata nu mi-as omori copilul.Nu exista sa nu te poti descurca cu el, daca vrei.
Nu te-ar ajuta nimeni, parintii, o prietena?
Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine bine. Un pas ca avortul il poti regreta toata viata. Unde mai pui si eventualele complicatii...si constiinta?
Un copil e ceva sfant, poate sa-ti fie consolare, daca cu dragostea, cu barbatii ai esuat...in fine...alegerea ta
Ai in tine o viata de om. tatal lui nu vrea sal recunoasca? si altii pe aici vor sa-l omori? pai santeti criminali. tatal lui e mic copil pe langa voi.atunci ...la moarte cu el.nu este un copilas nevinovat, este un monstru.mama lui e nevinovata. el a venit singur acolo.trebuie bucatit cu chiureta, o manuta, un piciorus... apoi capusorul. da stiu inca nu sunt formate.inseamna ca e monstru. ce nume ti-ai pus? nu ti-e frica de pacat? nu crezi ca e posibil el sa traiasca si tu sa te duci? si unde te duci? pune si cresteti copilul si lasa boul ala prost in pace ca il va intreba peste 20 de ani, de sanatate fiul sau fiica ta.nu ucide un sufletel care-si cere dreptul la viata.am auzit ca sufletelul lui se tine dupa mamica si se roaga de ea sa nul omoare cand aceasta merge la chiuretaj. poate e poveste. dar poate fi si adevarat pana la proba contrarie.
Patreaza copilul! Un copil e ceva unic in viata ta! El te-a ales de mami deci trebuie sa accepti fara sa stai pe ganduri! Poate tatal copilului o sa-si revina, daca nu, inseamna ca nu e destul de matur si pentru imaturitatea lui nu trebuie sa plateasca copilul tau! Tu esti mai matura asa ca fa copilul! Un avort iti va mutila pentru toata viata corpul si sufletul! Un copil ti-o va umple de bucurii! Nu te lua dupa altii care zic sa faci avort! Daca ai sa intalnesti numai barbati dinastia fara minte tu ai sa te iei dupa ei? gandeste-te!
Ce prost dar daca urma sa va casatoriti de ce a anulat nunta? Daca va casatoreati divorta de tine daca aveati copii?
LinaLina35 întreabă: