| CeEstePacatVreauSaStiu a întrebat:

Sunt la un liceu de mate info din Ramnicu Valcea, de top, in clasa 9.

Am intrat pe grupul clasei si pe whatsapp aveam un nume dintr-un anime si cand au vazut,unii colegi ma striga pe acel nume desi l-am schimbat pe whatsapp si stiu cum ma cheama...

De asemenea azi m-am trezit cu un biletel de dragoste in ghiodzdan si cred ca e o farsa a celor ce-mi zic asa,ei fiind cei ce mi-au atras atentia ca au vazut-o pe fata aia lasandu-l in ghiozdan...

Cu ce am gresit oameni buni?

Imi vad de treaba mea, sunt politicos, etc...

10 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Ma amuzi. Am fost si eu candva ca tine, tot la mate-info in Ramnicu Valcea, tot intr-o clasa unde se faceau glume pe seama unora (si a mea) dar crezi ca a contat?

Unde sunt eu acum si unde sunt ei?!
Daca esti la CNMB imi poti spune ce profesori ai si iti spun clar ce fel de oameni sunt. Unii sunt extraordinari in timp ce altii sunt cam meh.

Daca ei fac misto de tine inseamna ca sunt prosti si atat. E plin de prosti dar ce nu stii e ca animeurile chiar sunt apreciate de multa lume. Mergi in consiliul elevilor intr-un departament sau mergi la voluntariat /cercetasi (Leo/Interact).

Sunt o multime de fete care se uita la asa ceva. Eu aveam colege in departament care se uitau la AoT... eu citesc AoT.

In alta ordine de dei, cum te striga? Mie mi-ar fi convenit sa ma strige dupa un personaj interesant.

| RainmakerX a răspuns:

In legatura cu profesorii.

La momentul actual CNMB are cei mai buni profesori.
Daca vrei sau ai vreodata nevoie de meditatii la matematica sa te interesezi de un domn Doru Stan, multa lume il cunoaste si este cam cel mai bun din judet dar multa lume nu face fata iar altii il vorbesc de rau pentru ca a lasat titlul de profesor pentru meditatii. In orice caz, omul asta mi-a urcat media cu vreo 2 puncte intr-un an dar ideea e sa te tii dupa el.

Alti profesori extraordinari de matematica sunt dna Pozinarea, Aron si Pana dar la dl Pana grupele de meditatii sunt mult prea mari, chiar daca stie mate tine mai mult la bani.

La informatica sunt toti buni, ideea e sa nu-l ai pe Bulat.
Daca ai Arisanu sau Haler atunci ai prins jackpot la info.

La fizica pot spune ca sta mai bine Matei Basarab...
Daca te implici in diverse chestii poti ajunge departe.

| eadybreezy a răspuns (pentru RainmakerX):

Oare are rost sa ma duc la el (la stan) dacă sunt varza la mate? Am intrat pe științe ale naturii însă am lipsuri si deja începe sa se vadă (am numai 6 la mate)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiți la anime...

| CeEstePacatVreauSaStiu explică (pentru anonim_4396):

Ce legatura are asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CeEstePacatVreauSaStiu):

Pe lângă că sunt niște tâmpenii...
ești la liceu, aici n-ai voie cu anime, rock, etc

| CeEstePacatVreauSaStiu explică (pentru anonim_4396):

Iar unii dintre colegii mei se uita la xlayder, raphael sau cine sunt aia.
In plus, cultura japoneza e frumoasa. Anime-urile sunt faine si interesante, depinde pe care-l vizionezi...
Si de ce nu as avea voie?
Pana la urma fiecare isi petrece timpul cum vrea...

| anonim_4396 a răspuns (pentru CeEstePacatVreauSaStiu):

Eu am zis altceva

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine te-a mintit?

1. Exista un regulament care iti permite multe. Atata timp cat respecti acele cateva reguli nu are nimeni nimic cu tine.

2.Si cei care stau pe jocuri sau pe Youtube? De ei ce spui?
Numai un chior nu observa importanta relaxarii. Nu ai cum sa inveti mereu, mai ales ca acolo unde este el poate sa aiba si program de 7 ore pe zi. Ce sa faca? Sa se culce de la 9 ca babele? Normal ca are timp de 1 episod.

3. De Myazaki si varianta mai noua, Makoto Shinkai ce spui? Au primit diverse premii, Myazaki are si un Oscar. Daca te uiti la gunoaie atunci e normal sa ti se para asa. Multe sunt tampenii dar unii reusesc sa faca arta sau povesti interesante.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu am spus că astea-s prejudecățile de rahat din liceu, voi ați înțeles altceva.
Legat de anime, nu, mersi. Oscarurile nu mai reprezintă nimic.