| anonymus0000 a întrebat:

Sunt mai multi baieti decat fete in Romania?
Anumite statistici sustin ca populatia feminina ar fi de 51% dar mi se pare absurd, chiar nu am auzit de fete care sa se planga ca nu au prieteni.

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Asa am auzit ca sunt mai multe femeile decat barbatii.
Nu ai cum sa nu ai pereche pentru ca avem si varste diferite. Poate sa fie mai multe fete decat baieti dar jumatate sa fie copile mici ce nu au nevoie de pereche sau stiu eu...

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da este adevarat ca sunt mai multe femei deci barbatii au de unde alege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fetele sa rãmânã singure ar trebui sa fie o populatie de peste 80% din fete si restul baieti 20%, asa unii se satura de atâta peste si le lasã cu nasul in soare.
Este doar regula de 80/20 adicã 20% din baieti au 80% din fete, iar restul baietilor de 80% aleg doar din ce mai rãmâne peste ne prins, aruncat, gras, urât, mirositor etc adicã 20% din fete care nu prea le aleg multi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce te mira ca se plang fetele ca nu au de unde alege? Ce sa aleaga? Gay astia cu "freze"de rahat? Cu tricouri roz? Cu pantalonii bagati 2m in dos? Cu manele la casti? Sa fiu sincer chiar le compatimesc pe multe fete. La ce generatii sunt acum, vai si amar. Niste prapaditi obsedati de Counter-Strike si manuela. Si depresi anosti.Asa ca cireasa de pe tort.