Indiferent cat de tare suferi, indiferent care sunt apucaturile lui care nu-i fac onoare si totusi il iubesti, primul tau gand trebuie sa fie la cei doi copii.Niciodata nu voi crede ca putem fi fericiti calcand pe fericirea altora.
E greu cind nu mai poti avea incredere in cineva si totusi realizezi ca nu poti supravietui fara el. Ai doua sanse: fie sa renunti cu totul la el, si sa poti face fata cu greu despartirii, dar acesta e un inconvenient serios in ce priveste copiii, insa tu in citiva ani vei putea sa il uiti (orice dragoste se uita in timp, daca nu mai are nici o sansa), fie sa ai capacitatea sa il ierti si sa mergi asa cu el inainte. Cred ca ai de facut o alegere dificila, intre tine si copii, intre a-l lasa, si a nu renunta de dragul copiilor. Eu as putea sa zic ce sa faci, insa tu sti mai bine cum e barbatul tau, cum sunt copii, tu sti ceea ce s-a intimplat intre voi. Ia-ti un timp de gindire in care sa nu fii deloc deranjata, si evalueaza situatia in care te afli. Vezi ce merita mai mult sa faci, vezi ce ar avea copii de spus, ce ar zice el, cum ar fi pentru tine. Este o decizie pe care trebuie sa o iei tu personal si nimeni nu se poate baga in asta, pentru ca mai apoi sa nu regreti decizia pe care ai luat-o influentata de altii.
Imi este greu sa inteleg cum pot imparti unii sau unele iubirea! Nu spune nimeni ca trebuie sa stai cu sotul doar pentru ca ai 2 copii. Stai cu cine iubesti, cu cine te simti bine dar nu trada dragostea si increderea celuilalt.Nu crezi ca cel de acasa este cam luat de fraier? Cand iubitul te paraseste iti aduci aminte ca nu vrei sa ti se distruga familia?
Parerea mea este ca nu te merita acel barbat si cred ca ar trebui sa te ocupi mai mult de copilasii tai. chiar daca il iubesti daca nu e demn de incredere nu are rost. ca sa fiti fericiti trebuie sa existe iubire din parte amadurora nu numai din partea ta. cu timpul iti va trece, il vei uita si te vei bucura ca nu ai continuat acest cosmar. eu iti doresc bafta si...nu uita cine sunt cele mai importante persoane din viata ta...copiii tai>