| Denisa a întrebat:

Sunt nebuna? Azi am facut baie in vana, am avut de gand sa stau mult pentru ca era apa calda si mare. M-am ridicat sa ma sapunesc si cand sa ma bag inapoi in vana, apa mai putin de jumatate si dopul de la vana pe masina de spalat. Eu nu imi amintesc sa il fi pus pe masina de spalat! Doar nu sunt proasta sa il pun odata ce vroiam sa stau in apa. Am mai patit asa si cu un alt obiect saptamana trecuta, tot un baie. Sa fi avut un lapsus? Am vreo problema? Va rog nu ma luati la misto.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Toti facem unele lucruri mecanic, din obisnuinta, fara sa ne gandim la ceea ce facem. Explicatia este urmatoarea: In timp ce te ridicai din apa, gandurile tale au fost undeva departe, iar mainile au facut treaba instinctiv, fara sa-ti dai seama. Cu totii o mai patim uneori. Nu e nimic anormal cu tine, poate esti doar un picut aeriana/uituca, ca noi toti. big grin Stai linistita!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi e evident că tu l-ai scos şi l-ai pus pe maşina de spălat, poate ai avut un lapsus şi mie mi se mai întâmplă. Altă explicaţie ar fi ca extratereşti să fi fost la tine în baie şi să fi scos dopul ceea ce e puţin probabil. Ai uitat, nu ai de ce să te îngrijorezi, e normal. Baftă!

| Nicoleta a răspuns:

Nu esti nebuna.laughing
Poate ai scos dopul din instinct, cand te-ai ridicat, fara sa realizezi.

| Muflă a răspuns:

Too long - didn't read

Răspuns utilizator avertizat