| daniela_7403 a întrebat:

Sunt nebuna rau, incurajati-ma:laughing)am prieten de mult timp, il iubesc il respect, si el ma iubeste... dar mai flirtez si eu pe net, am un mess cu nume strain si mai vb cu baietii, i-am dat numarul meu la unul si ma suna si vorbim toata ziua cit prietenul meu e la lucru. Tipul ma crede cu totul altcineva.Asa s-a primit nu stiu cum ca nici eu nu ma recunosc sincer, sa afle iubitul ma omoara si inca si ma paraseste::laughing))dar poate nu va aflahee heeIl iubesc dar parca ceva nu-mi ajunge...mai mult m-am deprins cu el dar nici sa-l las nu potlaughingapropo am 22 ani, stiu c-o sa va radeti de minelaughing))dar voua vi se intampla astfel fetelor? adica sa va mai faceti de cap? intrebare strict interzisa baietilor!laughing)

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Cum poti spune ca-l iubesti si-l respecti daca tu flirtezi cu altul, iar el nu stie acest fenomen? Ambigua ratiune...
Daca la 22 de ani gandesti in asa fel este foarte grav. Stii de ce mi-e teama? Mi-e teama c-o sa ajungi sa te indragostesti cu adevarat de un baiat ( ceea ce simti tu acum nu este dragoste, iti place doar sa crezi ca este dragoste), iar acela sa-si faca de cap, la fel cum o faci tu, fara a-i pasa de sentimentele tale. Cum o sa digeri situatia?
Daca simti ca ceva -ti lipseste, socializeaza cu el pe aceasta tema, dar nu-l tine de prost. Nu cred ca merita. Pe langa faptul ca esti nebuna, infidela, mai esti si mincinoasa (un lucru demn de dispret), un lucru care denota lipsa simtului raspunderii, simt pe care la 22 de ani trebuie sa-l posezi, si multe alte caracteristici etico-morale.

| Pho3nix a răspuns:

Poi nici tu nici el nu sunteti ''sfinti''. Va inselati reciproc.
Flirtezi si cu alti baieti? Sau doar vorbiti ca intre amici? Depinde.

| Emeraude a răspuns:

Mie mi s-a intamplat invers, cativa prieteni buni de-ai lui flirtau cu mine, fara ca el sa stie si fara ca eu sa le dau importantalaughing)).
Daca nu depasesti limita, nu vad cu ce l-ar deranja pe iubitul tau, mai ales daca nici el nu e sfant, n-ar avea de ce sa-ti ceara explicatii, altfel ar trebui sa-ti raspunda pe unde dispare cu zilelehee hee.

| lays a răspuns:

Si eu vb cu baieti pe net, cu tipi din india, angliathinking(ii am in lista de multi ani, inainte sa fiu cu el)de fata cu el in general.nu ma ascund.stie ca e felul meu de a ma distra.plus ca nu vb de sex, relatii etc.doar ne zicem bancuri, ce muzica ascultam, ne intrebam ce am facut peste zi.despre tara lor, etc. daca vreodata unu' a sarit calu', am avut grija sa-l expediez, plus ca toti cu care vb stiu ca sunt logoditabig grin tot timpul am poza cu iubi la avatar. e o distractie pentru mine.nu zic ca e de acord suta la suta(e logic sa fie gelos), dar are incredere in mine si oricum aia sunt la n kilometribig grinbig grin
ai grija sa nu se ajunga la altceva. daca e doar de "fun". atunci nu e nimic grav! bafta:*

| stresu a răspuns:

Citind si intrebarea si raspunsurile ajung sa inteleg ca nu prea se intelege nici notiunea de relatie, nici cea de inselat. Daca zici bancuri cu un nenea din Bangladesh pe net nu e stres ca relatie nu inseamna sa nu ai contact cu persoane de sex opus.
Dar la chestii ca "imi tin unul de rezerva" si "vorbesc ore intregi la telefon cu altul, dar imi respect prietenul" jur ca raman perplexa.
Daca pretinzi ca iubesti si respecti omul de langa tine, atunci nici nu exista altul, si nici un posibil inlocuitor. Iar partea cu nici el nu e sfant inseamna ca nu aveti o reltie functionala cu tot respectul, ca mie imi pare ca un sir de "ochi pentru ochi dinte pentru dinte."
Nu mai bine vorbiti intre voi sa vedeti ce faceti si ce va doriti de la relatie? Nu cred ca te valideaza ca om ca iti zice unul pe net ca esti frumoasa si ca ti-ar face nu stiu ce. Bucura-te ca ai o relatie cu un om care tine la tine(banuiesc) si lasa joaca. Nu ai 15 ani sa ai o vaga scuza.
Daca iti place sa iti risti relatia pentru o prostie... spor. La partea cu incurajatul nu ma bag ca jur ca nu vad la ce sa te incurajezthinking

| rosto a răspuns:

Nu, nu am facut si cred ca nici nu o sa fac asa ceva. unii zic in cazul meu ca e datorita zodiei (rac) dar eu nu cred prostiile astea. eu sunt fidela pana la capat. daca nu imi convine ceva fie o spun, fie terminam relatia, ca nu are niciun rost sa ne furam unul altuia caciula. gandeste-te cum ai reactiona tu daca ai sti ca prietenul tau face pe net ce faci tu cu acest baiat. nu cred ca ti-ar conveni prea tare happy

| Cathy_5203 a răspuns:

Eu cred ca bine sa mai ei o pauza din relatie si sa te uiti si la alti baieti, eu am un prieten, dar mai sunt cautare, adica daca nu va merge relatia cu el vreau sa am si o a doua variantalaughing asa daca mai vorbesti cu alti baieti fara sa afle el, asa cum fac eu nu se va intampla nimic, iar tu vei fi mai fericita si distrata!

| cristina_3322 a răspuns:

Da am facut si eu asa big grin
Si mi s-a intamplat sa ma sune un baiat de pe net cu care vorbeam, cand eram cu prietenul. Da lui i-am zis ca e un varlaughing
Si vb cu alti baieti pe net, pentru ca vroiam sa ma mai diistrez si eu, simteam nevoia sa evadez din relatie.
Ork aii grija sa nu se intample ceva :*

| daniela_7403 explică:

Apropo nici iubitul meu nu-i asa sfint::laughing))mai dispare uneori doua zile si nici idee nu am pe unde-i:laughing)si nici nu-l intreb, o fac pe femeea intelegatoare...

| costyhunny a răspuns:

Buna daniela! eu nu vreau sa te superi pentru. ceea ce iti voi spune:"tentatia"este mare pentru oricine dar aceasta "tentatie"apare(dupa parerea mea)doar daca nu te mai multumeste sau iubitul/iubita nu este asa cum ai vrea tu sa fie in totalitate.Eu iti spun ca daca tu simti aceste lucruri este bine sa vb.cu iubitul tau si sa-i spui ce nu-ti "ajunge"in relatia voastra. daca tu o sa continui asa o sa fie mai rau la sfarsit pentru.amandoi.