In primul rand.Bine ai venit pe TPU!
Si eu urasc manelele.Nu mi-au placut niciodata si nici nu o sa imi placa.Numai daca aud o manea ma dor urechile
Bine-ai venit . Sa ramai cat mai poti .
Dar ce-ai cu omu'? De ce-l urasti asa mult?
Uraaaaasc manele.
Ma enerveaza foarte tare cei care merg pe strada si asculta manele la telefon.
Buna.Nici mie nu-mi plac manelele, dar nu am absolut nimic cu persoanele care asculta acest gen de muzica.Stii cum se spune, gusturile nu se discuta.
De ce il urasti? ti-a facut ceva rau? lasa omul sa traiasca bre! toti suntem la fel. smackmie nu-mi place ca se da prea mare dar unele cantece le ascult, nu pe toate. ce sa mai imi plac manele! asa ca, chiar daca ma urasti si pe mine nu-i problema mea.smack))).
Bine ai venit, enigmo! .Eu il urasc pe Gutza de Maimutza si pe Florin Parizer, i-as decima, si i-as invia la nesfarsit . Sunt oficial manele-hater,& cocalar-hater!
Vai de mine...ai inceput sa ganguresti? Si gandesti? Si asa gandesti? Si mai departe? In afara de faptul ca ai aflat ca exista manele, altceva? Ce mai gangureste baiatul?
Esti penibil...ba nu! Esti destept...astepti sa-ti sara lumea in cap? Stii cum se spune? Esti destept...ca oaia pe caldura... fugi, tu, pui mic, si studiaza comportamentul oii pe caldura!
Spor la treaba!
anonim_4396 întreabă:
BLURREDLIN... întreabă:
MadaAwwr întreabă: