| eu_o_mare_enigmaa a întrebat:

Sunt nou pe acest site.as dori sa stiu si eu cui nu-i plac manelele? eu il urasc pe guta si ce-i cel iubesc.

19 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

In primul rand.Bine ai venit pe TPU!happy
Si eu urasc manelele.straight faceNu mi-au placut niciodata si nici nu o sa imi placa.Numai daca aud o manea ma dor urechile laughing

cami
| cami a răspuns:

Bine-ai venit happy. Sa ramai cat mai potihee hee whistling.
Dar ce-ai cu omu'? De ce-l urasti asa mult?

| Pho3nix a răspuns:

Uraaaaasc manele.
Ma enerveaza foarte tare cei care merg pe strada si asculta manele la telefon.straight face

| remus a răspuns:

Personal cu omul guta nu am nimic am cu faptele lui, mie nu-mi plac.

| crisS a răspuns:

Da, dar vad ca tu esti un mare fan!laughing iti trebuie tupeu pentru. asa ceva

| selef a răspuns:

Ma inscriu si eu in acest club.

| marry a răspuns:

Nici mie nu imi placwinking

| alle_1861 a răspuns:

rolling on the floor Mai bine te chema indigou sau xerox.
Mie nu-mi plac.

| Criiss16 a răspuns:

Buna.Nici mie nu-mi plac manelele, dar nu am absolut nimic cu persoanele care asculta acest gen de muzica.Stii cum se spune, gusturile nu se discuta.

| pepenerosu a răspuns:

Mie nu-mi plac.happy

| liliana83 a răspuns:

De ce il urasti? ti-a facut ceva rau? lasa omul sa traiasca bre! toti suntem la fel. smackhappymie nu-mi place ca se da prea mare dar unele cantece le ascult, nu pe toate. ce sa mai imi plac manele! asa ca, chiar daca ma urasti si pe mine nu-i problema mea.smacklaughing))).

| Smackdown a răspuns:

Mie nu imi plac! ine o asculta "suna telefoanele ca..."?

| dudu_4306 a răspuns:

Si eu le urasc.big grin

| lacrimi a răspuns:

Bine ai venit, enigmo! laughing.Eu il urasc pe Gutza de Maimutza si pe Florin Parizer, i-as decima, si i-as invia la nesfarsit laughing. Sunt oficial manele-hater,& cocalar-hater! laughing

| lacrimi a răspuns:

Ce copie ieftina esti! Ar trebui sa ti se stearga contul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu`mi plaaaaaaaac!
Ce muzica ascultzi thu`?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de mine...ai inceput sa ganguresti? Si gandesti? Si asa gandesti? Si mai departe? In afara de faptul ca ai aflat ca exista manele, altceva? Ce mai gangureste baiatul?
Esti penibil...ba nu! Esti destept...astepti sa-ti sara lumea in cap? Stii cum se spune? Esti destept...ca oaia pe caldura... fugi, tu, pui mic, si studiaza comportamentul oii pe caldura!
Spor la treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine, si de ce ne spui noua, nu ai parinti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@crys11 -nu este un mare fan, tupeu are cat il tine, bun simt nu are.cu siguranta ca asa se comporta si in societate.ma bucur ca nu-l cunosc personal, astfel as fi emigrat de mult. laughing

Întrebări similare