anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt noua pe sait va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa-mi vad intrebarile puse si mai ales peste cat timp mi se afiseaza pe forum. Ajutati-ma

3 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

In stanga paginii ai o caseta unde scrie Logat ca yuly. In caseta respectiva gasesti informatii referitoare la intrebarile si raspunsurile tale, la profilul tau. De exemplu, daca accesezi "editare profil", poti sa-ti adaugi o fotografie care sa te reprezinte (nu uita sa salvezi).
Atat intrebarile cat si raspunsurile tale trec prin perioada de filtru (primele 30 de raspunsuri) si sunt afisate mai tarziu decat cele ale utilizatorilor care au ceva vechime pe site.
Nu fi suparata, pentru ca dupa acesta perioada (de verificare) raspunsurile tale o sa apara imediat dupa ce le-ai editat.
Iti doresc sedere placuta pe tpu.ro!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yuly dear, in stinga imaginii este o rubrica scrisa cu portocaliu, acolo ai tot ce-ti doreste pipota! Si eu am pus itrebai de genul acesta si am fost ajutat, asa ca no problem!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Bine ai venit printre noi.
Toate întrebările şi răspunsurile trec printr-un filtru de siguranţă.
Dacă nu sunt probleme în conţinutul lor, gen: cuvinte obscene, ameninţări, etc. ele vor fii postate fără nicio problemă.
Trebuie să ai un pic de răbdare.
Pentru orice nelămurire, poţi scrie la adresa: contact@tpu.ro, adminul site-ului, Raluca.
O zi bună.
Pa, pa.