| Crisy21 a întrebat:

Sunt noua pe site, ma puteti lamuri si pe mine cu ceva? Ce inseamna, sau ce este aceea "fundita"... am vazut la multe intrebari "va dau fundita"...

4 răspunsuri:
| Face2face a răspuns:

Fundiţă se dă celui care a răspuns cel mai bine la întrebarea pusă de tine. Dacă răspunsul te mulţumeşte îi dai fundiţă în semn de apreciere. Din păcate anumiţi oameni au făcut o obsesie cu chestia asta şi de aia găseşti mesaje cu „dau fundiţă, dă-mi fundiţă."Pentru a da o fundiţă procedezi aşa : În josul fiecărui răspuns pe care l-ai primit este o fundă gri, dacă dai click pe ea, ea se face portocalie si asta inseamna ca ai apreciat raspunsul acestuia.

| anusha a răspuns:

Fundita o daruiesti, ca semn de multumire unei persoane care te-a ajutat cu un raspuns.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna si bine ai venit printre noi>:d<
Fundita o dai in semn de recunostinta raspunsului pe care il consideri tu cel mai bun.
In dreapta jos la fiecare raspuns vezi o fundita gri dai click pe ea se face portocalie si asta inseamna ca ai dat fundita. E ca un premiu pentru cel care a raspuns.
Sper ca te-am ajutat!kiss

| george10 a răspuns:

Fundita : Cand esti sigura ca acel raspuns, e cel mai bun dintre toatehappy fundita nu prea conteaza, conteaza sa reusesti sa ajuti acea persoana happy dar nu ma supar daca nu-mi dai...big grin

Ca sa dai fundita trebuie sa faco un fel de topic o, intrebare cum ai facut si tu acum deci te duci la acel raspunz si dupa aia apare un fel de fundita invizibila in dreaptahappy dai click apoi iti zice
Sigur vrei sa ii dai fundita?
Si dai Okhappy
Multumesc!