| MareleBigBang a întrebat:

Sunt íntr-o nu stiu cum sa zic când aud sau ascult muzica stau pe pat/canapea si stau rezemat de spătar si încep să ma dau cu capul si cu spatele în față si în spate, adica fac aşa fără oprire 6-10 ore pe zi/noapte. Adica nu ma legan doar dau din cap când ma rezem de ceva fac asa de mulţi ani. Am 19 nu face nimeni asa nu am vreo problema mintală dar asa imi place mie să fac. Răspundeţi ce inseamnă acest obicei doar cei care ştiți exact nu căutaţi undeva sau spuneți de la voi cei mai în vårsta daca mă puteti ajuta va rog! Sunt baiat

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

E un tic, e bine sa scapi de el cat mai curand nimeni nu vede normal ceea ce faci tu

| MareleBigBang explică (pentru mgtow):

Ce fel de Tic este fac aşa toată viata ai mai vazut caz de ăsta de la ce este ticul asta

| mgtow a răspuns (pentru MareleBigBang):

Gaseste alta ocupatie

4 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Am văzut un astfel de tic la un băiat care are sindromul Down. Când nu aude muzica, își fredonează singur melodii si se bate cu capul de spătarul canapelei sau al fotoliului. Consulta un medic.

| MareleBigBang explică (pentru TamplaruAnisoara):

Nu am niciun sindrom eu down sau altceva asa imi place sa fac cand asculti muzica nu am vreo problema mintala