Încearcă sa mergi mai bine și la un doctor bun. Ești căsătorită, ai încercat..iti recomand sa încerci sa mai faci 1 copil. încearcă zi de zi..Trebuie sa reușești.
Draga mea, procesul de adoptie nu este asa usor.Nu lasi un copil cum ai lasa o papusa. TREBUIE indeplinite o multime de acte trebuie indeplinte mai multe etape.Chiar daca sa zicem cineva de aici ar fi dispus sa iti dea copilul!
Poti insa luaun copil in plasament.Mergi impreuna cu sotul la Primarie si vezi ce demersuri trebuie indeplinite. Daca indeplineti conditiile cerute de ei e posibil sa va dea un copilas pe perioada determinata... si cine stie cu posibiltati de infiere!
Succes!
Ma îndoiesc ca lumea sta însărcinată pe TPU așteptând astfel de postări doar ca sa nu faca avort.
Oricum aceasta lume se invarte pe la categoria Dragoste & Sex. Incercati și acolo.
Un lucru am vrut sa va spun.
E bine ca ati renuntat totusi la a avea propriul copil. Nu merită incapatanarea pentru că i-ați fi putut naște oricum cu probleme/handicap, riscul e foarte mare. Am cunoscut cazuri, unul chiar si la o ruda apropiata.
Va urez totusi succes sa adoptați un copil sanatos de oriunde e disponibil.
Va mulțumesc de răspuns! Păcat ca am cont nou și nu pot evalua răspunsurile dar oricum va mulțumesc!