| Lyndsey a întrebat:

Sunt o fire singuratica. Adica, prefer sa stau in casa duminica, decat sa ies cu "prietenii". Ma simt retrasa.
Oare de ce sentimentele astea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai găsit oameni care să te atragă.
Ai trecut prin evenimente ce te-au făcut să preferi o cochilie formată din filme, jocuri, literatură, muzică, imagini.
Nici la extrema asta nu e bine să fii.
Trebuie să știi să te adaptezi, mai ales la un job, să știi să socializezi cât să primești ceea ce-ți dorești.
Ai simțit nevoie vreodată să fii consolată, ajutată, ascultată?
Când cineva se distrează, să fii și tu acolo la petrecere, sau măcar să asiști?
Să conduci vreun eveniment, cum ar fi organizarea zilei de naștere a unei colege?
Dacă zici că nu ai prieteni reali, mă duc spre prima ipoteză: nu ai găsit persoane care să fie ca tine. Virtual e mult mai simplu, aproape că dai de ele din întâmplare.
Părerea mea e că o să te saturi, vei dori să le vezi față-n față (sau ei pe tine). Ce o să faci?

Ori ai tu o problemă de adaptibilitate, ori sunt ei prea proști și ai face bine să te muți la un liceu mai bun cât să îți permită să te faci remarcată.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te protejezi de prostiile care ti le pot baga in cap cei din exterior, e un lucru bun ce faci acum dar poti iesi singura sa faci miscare sau cu cineva care nu face magarii.

| SuneteDeChitara a răspuns:

Poate ca tie ti se pare mai misto sa stai in casa si sa te uiti la un film bun decat sa iesi cu toti oligofrenii in oras.
E mai ok asa.

| punkbuster9988 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine sunt mai singuratic si tocmai findca n am prieteni dar oricum nu vreau sa mi fac findca majoritatea persoanelor pe care le am cunoscut m au dezamagit si m au facut sa sufar si nu mai vreau sa risc.Imi place sa fiu singur findca pot face ce mi place fara sa mi spuna nimeni ca e gresit.M am saturat pur si simplu ca oamenii sa ma critice fara sa incerce sa ma accepte asa cum sunt.

| Lyndsey explică (pentru punkbuster9988):

Nici eu nu am prieteni reali. Gandim la fel! >

| mgtow a răspuns (pentru punkbuster9988):

Ai sa vezi ca mai bine o sa-ti fie cand vei munci si vei avea salariul tau face ce vrei singur faci rost de o pisica si vei fi bine, eu nu ma complic cu lumea pentru ca nu imi plac chefurile si ambientul de betie/tutun de aia sant singuratic.

| punkbuster9988 a răspuns (pentru Lyndsey):

Ma bucur ca mai gandeste cineva ca mine.

| punkbuster9988 a răspuns (pentru mgtow):

Right.Thanks man.

Si inca cum... Cati ani ai? :-d

De obicei nu dau date personale...nu de altceva dar nu vreau ca altii sa traga cine stie ce concluzii din asta.Si in plus eu nu prea sunt genul care vorbeste=eu mai mult ascult.Clar esti mai mare ca mine=am 14 ani

Te inteleg, nici eu nu obisnuiesc sa fac un obicei din asta.
P.S.: Cum ti-ai dat seama ca sunt mai mare? :phee hee

Dintr o intrebare de a ta mai veche.

Ai 17/18 ani nu mai mult.

N am vrut sa sune ciudat. Didn't mean to upset you.

Nu e nicio problema.
P.S.: Am doar 15 si inca putin. :p

Ok.Eu fac 15 in toamna asta.

| Victoria275 a răspuns:

Asta este firea ta. Altii ies in cluburi la 12 noaptea si parintii ingrijorati ii cauta. E mai bine sa fii asa, si eu sunt asa.

| DeniiSmilee a răspuns:

Si eu patesc uneori la fel, este din cauza lipsei de conversatii, neplacerea vremii sau alte cauze, iddea este ca mai poate fi si de la crestere, si eu in ultimul timp sunt retrasa.