Un pahar de vin pe zi iti ucide din neuroni, deci chiar o sa ajungi prost/a intr-o zi.
Nu ai incredere in tine pentru ca nu au avut nici parintii tai, iar asta te face sa crezi ca nu esti destul de bun/a.
Incearca sa iti impui sa nu iei in seama ce cred altii, gaseste parti frumoase la tine si exploateaza-le ( nu, nu ma refer la masturbare).
Cel mai important este sa-ti spui ca nu iti pasa. Daca ajungi la stadiul asta, vei capata incredere in tine si lumea-ti va fi la picioare.
Si-n fond. de ce ti-ar pasa ca lumea te crede prost/a? Nu trebuie sa dovedesti nimanui contrariul, atat vreme cat tu stii cum esti. Invata sa traiesti pentru tine, nu pentru altii.
Hotarasta-te daca sa fii fata sau baiat sub nikul acesta ca inca nu esti hotarita.Folosesti prima data la feminin apoi o arzi la masculin cu alcoolicul.Chiar ca esti proasta si singura dovada este ca te cam iei dupa toata lumea.Traieste-ti viata cum o fi,proasta,desteapta.ce conteaza cind, oricum ar fi, tot la asta recurgi.
Incearca sa iti faci prieteni si prietene, sa fii mai comunicativ, sa iti dezvolti cunostintele citind cat mai multe carti.Roaga-te lui Dumnezeu ca sa iti dea putere si intelepciune.Trebuie sa ai incredere in tine.In tine exista puterea de a te ridica deasupra imprejurarilor vietii.Toti suntem oameni supusi slabiciunilor.Nu exista perfectiune, decat la Dumnezeu.Pentru cei care te considera proasta, demonstreaza-le ca nu esti deloc asa.Implica-te in diverse activitati,iesi mai des cu prietenii, si iti vei da drumul la gura.Dar trebuie sa depui si putin efort, sa iti imbogatesti cunostintele.Succes!(Si eu am fost foarte timida,rusinoasa,iar acum pot sa vorbesc in fata mai multor oameni, cu ajutorul lui Dumnezeu! Deci, se poate.)
Multumesc, rapunsul tau e folositor si iti dau foarte multa dreptate. De citit eu citesc si am cunotstine destul de folositoare, desi intotdeauna vreau sa descopar mai mult. Insa citesc in gand, nu cu voce tare. Mi-a spus o profesoara sa vorbesc singura acasa. Ciudat e ca lucrul asta mi se intampla de cand am terminat scoala. La scoala vorbeam, discutam, acum nu am cu cine vorbi si sa incep sa vb de unu ' singur.... Am incercat foarte mult sa demonstrez celorlalti ca sunt desteapta si am reusit, insa nu personelor care am vrut eu . Acum mi se intampla din nou pentru ca nu mai este scoala si nu mai are cine sa vada si cv bun in mine. Ai dreptate f mare. Multumesc. Sincer nu am stiut cui sa ii ofer fundita. Si tu o meritai in egala masura ca si Addina. Mi-a placut si raspunsul ei.
zentor999 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: