Vin musulmanii deja aici și își vor impune legea
Aveți o concepție foarte greșită dacă credeți că femeile, majoritatea, se îmbracă pentru a impresiona bărbații pe stradă.
De cealaltă parte sunt bărbați topless pe stradă, iar asta mi se pare mai grețos decât fetele îmbrăcate mai sumar.
Muta-te intra-o tara in care se poarta burka. Nu inteleg cu ce te deranjeaza cum se imbraca oamenii, nu-ti place nu te uita.
Da, am vazut, bucile goale, tatele goale, e trist mai ales ca vezi multe copile de 12-13-14 ani, ma intreb ce dracu e in capu parintilor de le lasa asa pe strada.
Si barbatii zilelor noastre, daca e razboi sau vreo bataie fug ca furnicile dar pe tik-tok si la sala sunt spartani, obsedati de muschi si rahaturi, cu zero calitati masculine si zero inteligenta.
E cald prietene, eu personal mai port și rochii lungi, dar la +30 de grade nu e tocmai plăcut! Și hainele din ziua se azi sunt majoritatea din plastic, unde transpiri mult
Din păcate a dispărut decența și bunul simț in ceea ce privește vestimentația. Femeile sunt tot mai goale ceea ce arata dorința lor de a fi remarcate, dar într-un mod negativ. Ele nu conștientizează că în felul ăsta nu demonstrează decât că nu au nicio valoare. Imaginea, de multe ori, spune multe despre tine.
Femeia ar trebui sa fie misterioasa, să lase bărbatul sa ii descopere corpul, nu să și-l etaleze in public. Plus că trupul femeii ar trebui să aparțină doar unui singur barbat, nu tuturor.
Femeia poate fi senzuală și atragatoare in haine decente.
E simplu, nu mai ieși din casă și gata! E canicula, lumea se îmbracă sa nu moara de cald, nu pentru tine!
Eu nu vad asa ceva pe strada. Acum sunt la moda hainele largi. Blugii evazati si camasile largute cu fundite. Cauta in tine adanc de ce te minti singur si te alimentezi cu ura pentru ceva ce nu se intampla
Si apropo, acum 100 de ani barbatii nu purtau costum, purtau ițari, adica colanti albi