anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt pe aici persoane care sunt hotărâte să nu facă copii? Dacă da, de ce?

42 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De acord, nu vreau. 1 din cauza varstei sant in floarea vietii am un servici destul de riscant, bine renumerat. 2 imi place sa o duc bine in viata, avand copil capriciile dispar atentia se duce la el, nu mai merge faza schimb masina cu alta mai scumpa sau femei, iesiri noaptea la gagici. Stai dupa nevasta copil etc. 3 femeile nu sant asa serioase multe abia asteapta sa prinda pe altul dupa ce isi face de cap cu tine de ex.

| Mosotti a răspuns:

Eu nu am vrut niciodata copii, ca nu le vad sensul, mi-ar fi mancat tineretea inutil in loc sa ma simt bine cu partenera si avem toti banii si timpul pentru noi.
Din contra, putea strica si relatia un copil cum de multe ori se si intampla, pe langa ca femeia se poate ingrasa, deforma, da atentie doar la copil de multe ori, uita ca are si un barbat, altele isi diminueaza libidoul de nici sex nu mai dau, si un balamuc.

Ce rost ar fi avut sa fac un copil sa-mi mananca zilele si banii, iar apoi sa ma trezesc ca daca n-am multi bani ca altii, sa zica "tu nu esti in stare", sau sa ma dea afara din camera zicand ca nu am ce cauta acolo (cum de multe ori se intampla).
Pai pentru ce? Si apoi pleaca, se duce la casa lui si eu am ramas cu viata mancata pana atunci.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Moi love struck multe motive, dar în principal nu-mi place lumea asta suficient de mult încât să aduc un copil aici ca să-l chinui și efectiv nu e de mine stilul ăsta de viață, ar fi depresia vieții mele să am un copil (bine că nu are cum să se întâmple rolling on the floor + nu cunosc efectiv nicio mamă fericită, toate care mi-au zis ''dar poți să-ți trăiești viața și cu copil'' până acum sunt tipe care n-au ieșit din sat de când s-au căsătorit, nu știu ce-i ăla concediu, hobby și li se pare ciudat când spun că mi se pare normal să ieși cu partenerul în oraș din când în când, chiar dacă aveți 20 ani de căsătorie, că e sănătos să aveți momentele voastre împreună, departe de copii și de griiji etc.
Mi se pare supertoxic să trăiești așa, nu vreau așa viață și, sincer, nu știu cum ar putea educa ele copii laughing or fi și mame normale la cap, dar încă nu le-am cunoscut eu. Apropo, să nu intri în grupuri de mame, că te sperii...
Dacă ar fi mai mulți oameni conștienți că oricine poate să facă copii, dar nu oricine poate să crească un om, lumea ar fi un loc mai bun.

| raMLesS a răspuns (pentru supadeceapa):

" nu cunosc efectiv nicio mamă fericită, toate care mi-au zis ''dar poți să-ți trăiești viața și cu copil'' până acum sunt tipe care n-au ieșit din sat de când s-au căsătorit, nu știu ce-i ăla concediu, hobby și li se pare ciudat când spun că mi se pare normal să ieși cu partenerul în oraș din când"

Eu cred ca tu nu ai iesit din sat, sunt o gramada de femei care pleaca in vacante si au copii, crezi ca copilul ala ramane bebelus toata viata sau ce?
Scoate capul din bula si mai iesi si tu in lume, si daca copilul e bebelus, poti sa-l lasi la bunici o saptamana, doua sau cat e nevoie.
Tot ce ai scris din punct de vedere obiectiv mi se pare o mare tampenie.

| supadeceapa a răspuns (pentru raMLesS):

Părerea ta nu contează după ultima discuție pe care am avut-o cu tine pe Discord laughing încă mă simt prost pentru tine.
Dar totuși:
1) eu nu am prieteni cu copii, toți, dar absolut toți sunt cu mastere, doctorate, cariere și nu le pasă absolut deloc de subiectul ăsta
2) așadar singurele tipe de genul pe care le cunosc sunt foste colege de liceu și vecine
3) degeaba ies în lume dacă mă învârt doar în cercuri cu oameni ca mine laughing))))
Nu mă interesează părerea ta obiectivă despre părerea mea subiectivă, aștept să văd cu ochii mei cuplu fericit la 40 de ani, cu copii, nedivorțați, care nu se înșală etc
Din contră, dacă ieși tu puțin din bula ta de păcănele și agățat fete pe Discord, s-ar putea să fii dezamăgit de lumea asta.

1) Oamenii vor sa-si faca o cariera mai intai si la fel sunt si eu, mai asteapta cativa ani sa vezi cum mai apare cate un copil, 2, 3.
2) Ce relevanta are?
3) Nu inteleg ce vrei sa spui

"Din contră, dacă ieși tu puțin din bula ta de păcănele și agățat fete pe Discord, s-ar putea să fii dezamăgit de lumea asta"
Nici n-ai idee laughing.

Am văzut laughing)))

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Şi eu am mai multe motive.Nici mie nu mi-ar plăcea stilul ăla de viață, nu mă văd având grijă de un copil, nu mă simt în stare să fac aşa ceva şi sunt cam egoistă când vine vorba de timpul şi energia mea. laughing
Plus că am avut grijă de un copil mic când eram şi eu mică şi aia cred că mi-a pus capac.M-a influențat foarte mult.De atunci am zis că nu mai vreau să mai trec prin aşa ceva în viața mea.Plus că nici nu-mi plac copiii în general......deloc.Pe foarte puțini sunt capabilă să-i suport mai mult de câteva minute.Îmi pierd repede răbdarea. laughing
Şi nici eu nu am văzut prea multe mame fericite sau de fapt, cupluri fericite care au copii, mai ales de tineri.La mulți parcă le şi citesc pe față regretul că nu şi-au trăit viața destul.Cei mai mulți îmi dau impresia că nu au ştiut nici măcar puțin la ce se înhamă.Văd foarte puține cupluri care reuşesc să-şi mai trăiască viața cu adevărat după ce fac copii.Au altă energie, alt mod de a-şi organiza totul încât să le împace pe toate.Restul ajung doar plini de frustrări şi regrete.

| Drimmero a răspuns (pentru raMLesS):

Nu cred ca esti in masura sa zici asta de ea, ea macar nu s-a dat altcineva dand poze/filmari ce nu ii apartin zicand ca e in acel loc, nu cred ca e cazul sa se laude pe unde a umblat dar cu siguranta e mult mai umblata decat tine prin lume.

| raMLesS a răspuns (pentru Drimmero):

"Nu cred ca esti in masura sa zici asta de ea, ea macar nu s-a dat altcineva dand poze/filmari ce nu ii apartin zicand ca e in acel loc"
?

Nu inteleg la ce te referi.

"cu siguranta e mult mai umblata decat tine prin lume."
Realitatea unui om care arata de nota 9-10 si unul care arata de sub nota 4, e diferita.
Oamenii astia traiesc in lumi diferite.
Eu vorbesc strict obiectiv si din statistici, nu mananc rahat ca majoritatea.
Adevarul supara din cate vad, cu toate ca ceilalti spun ca prefera adevarul, pai vrei sa-ti infasor adevarul cu tot felul de vorbe ca sa nu mai doara sau ce? Iti spun direct asa cum este, daca femeia arata bine si avea infatisarea lui Selena Gomez sau Emma Stone, in mod sigur nu se mai ofensa.
Nu cred ca cineva cu trasaturi frumoase ca Brad Pitt de exemplu s-ar ofensa cand ar spune cineva ca daca nu ai jawline-ul proeminent esti mai putin atractiv.
Asta e realitatea, e vina mea ca n-a castigat si ea loteria genetica?

Efectiv despre ce naiba vorbești, omule? laughing))))

Despre AccountDeleted.

| Drimmero a răspuns (pentru raMLesS):

Cred ca vorbim limbi diferite ori te faci ca nu intelegi. Ai dat un carnat de raspuns pe un subiect pe care nu l-ai discutat cu mine. Oricum sunt de acord si eu ca cine arata bine, arata in ochii oricui, frumusetea e obiectiva, in unele cazuri atractivitatea este subiectiva.

| raMLesS a răspuns (pentru Drimmero):

Nu imi place ipocrizia de care dau dovada oamenii, spunand ca frumusetea sta in ochii privitorului si nu accepta realitatea, creeaza sperante false oamenilor, apoi ajung sa fie raniti.

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot să scriu un eseu de 5 pagini despre subiectul ăsta laughing
Da, cam așa și eu, am avut grijă o mare parte din copilărie de copii care nu-mi aparțineau, nici nu cred că aș fi o mamă bună pentru că am văzut cum eram cu ei și sunt prea grijulie. Ramses e atât de naiv încât crede că poți să te relaxezi complet lăsând copilul acasă și plecând teleleu în concedii, nu înțelege că odată ce devii părinte nu poți să te detașezi așa ușor, mai ales când e fking bebeluș. Stilul ăsta de viață chiar nu e pentru mine. Sunt stresată și așa rolling on the floor. Nu ești egoistă, sincer, mai egoist mi se pare să faci un copil și să-l lași în voia sorții. Eu cu cât cunosc mai mulți oameni, mi se par tot mai fked up, chiar nu vreau să contribui la popularea acestei planete mizerabile.
Pe TPU sigur o să vină mulți să zică despre cââât de superb e să ai copii, așa fac și pe alte rețele cunoștințele mele, iar în realitate se oftică și se plâng dacă aud că sunt obosită că ''vaaai, nu știi ce-i oboseala până nu ai copii.'' Exact big grin! Exact, Andreeo, nici nu vreau să știu, mulțumesc pentru motivație laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Tu ești singurul care se face de râs aici.

| raMLesS a răspuns:

Ar fii bine sa nu mai faca toti copii.
Aici nu o sa includ oamenii inculti, saraci si care n-au bani de paine, astia clar n-ar trebui nici macar sa se gandeasca la asta.

Stiu ca pare urat din partea mea ca zic asta si ca n-au putut face nimic in aceasta privinta, ba dar cand arati ca dracu si ai primit ultimul corp din vitrina, si mai ai si cine stie ce boli sindromuri si probleme, mai bine nu mai faci, copilul o sa arate la fel, de ce sa-l chinui?
Nu mai bine adopti unul? Sunt centrele de copii pline de copii nevoiasi, nu toti trebuie sa perpetueze specia.

| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

Nu putem fi toți la fel de frumoşi ca tine, Ramy...

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am spus ca trebuie sa fii cine stie ce specimen sau ca trebuie sa ai cine stie ce trasaturi, daca esti average nu e nici o problema, vorbesc strict de persoanele foarte foarte urate, cu diferite malformatii si boli congenitale.

De ce mi-ai dat eronat? laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru raMLesS):

Frate, ce rahat e primul tău răspuns de sus?
Ești vreun nazist reîncarnat? Cum gândești așa?
Stabilești tu reguli cine să facă copii și cine nu?
Sau alea sunt doar niște hotărâri pe care le-ai luat tu pentru viața ta?
Atunci scuză-mă,
Ești liber să gândești cum vrei și să faci ce vrei cu viața ta.

| raMLesS a răspuns (pentru Hammurabi):

Gandesc asa pentru ca am vazut cu ochii mei cat chin e pe cei mai putin norocosi.
Oamenii te trateaza altfel cand ai anumite boli si defecte fizice pe care nu le poti controla sau modifica.
Nu merita nimeni sa treaca prin acel chin si singuratate si sa aiba o viata de genul, e o tortura.
Decat sa lasi 2 copii sa se chinuie, nu mai bine nu mai faci copil, iar pe unul dintre ei il adopti? Astfel acel copil nu doar ca nu va mai avea o viata de rahat, dar va putea avea o viata buna si normala.
Eu privesc asta dintr-un unghi obiectiv si are mai mult sens.

| Mosotti a răspuns (pentru raMLesS):

Nu e vorba de oamenii cu probleme, e vorba la oricine.

| raMLesS a răspuns:

De unde stii ca m-am descris? Nici macar nu stii cum arat sau cu ce ma ocup.
Infatisarea unui om o percepem OBIECTIV, e un foarte mic procent de subiectivitate.
Absolut nici macar un singur om de pe planeta asta daca e sincer, nu o sa spuna in viata lui ca Emma Stone de exemplu, e urata.
Modul cum arati e un lucru pe care nu-l poti controla, daca asa ai fost nascut si asa ai tu genele, asa o sa arati, prin machiaj, operatie sau mai stiu eu ce, poti sa-ti dai doar un boost infatisarii.
Viata nu e corecta dar asta e, trebuie sa accepti realitatea.

| raMLesS a răspuns:

Cu ce aberez? Eu vorbesc strict din statistici, voi aberati.
As cere o poza cu tine, sa vedem daca aberez sau nu.
Ti-am vazut cateva raspunsuri iar ideea este urmatoarea.
Femeile care se plang de barbati ca sunt nu stiu cum si ca nu mai au incredere in ei, sunt fie extrem de pretentioase si au un caracter de rahat, fie urate laughing
Cand ai o femeie urata langa tine, o ai doar ca sa nu te simti singur iar cand gasesti ceva mai bun, ori o inseli, ori pleci (Aici vorbesc strict de aspect, lasand personalitatea la o parte)
In schimb daca ai avea o femeie ca Emma Stone langa tine, nu ai mai pleca pentru ca ai deja ceea ce iti doresti si nu mai ai nici un motiv, e extrem de frumoasa, n-ai nevoie de alta.

Vorbești ca să nu adormi :))
https://hollywoodlife.com/......nd-report/
Cine are un caracter suficient de mizerabil încât să înșele, înșală pe toată lumea, nu contează că-i Emma Stone sau Selena Gomez.
https://www.popsugar.com/......g-42222093
Cât timp FURI identități, nu ești în măsură să discuți aspectul nimănui.

Nu compara celebritati cu oameni de rand, Justin Bieber si orice alt barbat normal din lumea asta traiesc 2 lumi diferite.
Pe langa faptul ca Justin si Andrew arata mult mai bine decat un barbat de rand, mai are si accesul la milioane de femei frumoase pentru ca e celebru.

"Cât timp FURI identități, nu ești în măsură să discuți aspectul nimănui"
Nu inteleg despre ce vorbiti si de unde ati scos aceasta aberatie(probabil din frustrare), dar e ok, nu trebuie sa va demonstrez voua nimic, eu m-am aratat fata de voi care vorbiti de 5-6 ani pe TPU si alti ani pe discord si nici macar nu stiti cum arata unul sau celalalt.
Inteleg ca sunteti complexati de modul in care aratati si nu aveti incredere in voi, dar e extrem de creepy si toxic sa fii prieten cu niste straini ani de zile cu care n-ati vorbit nici macar o singura data pe voce, sunteti super ciudati si e o pierdere de timp.

Tu ai comparat, omule rolling on the floor. Noi suntem pe TPU, nu la Hollywood. Tu ai adus vedete în discuție. Hai, lasă trolleala de 2 lei și nu mai fura pozele lui Dunose. Pwp.

"Tu ai comparat, omule rolling on the floor. Noi suntem pe TPU, nu la Hollywood. Tu ai adus vedete în discuție"

Suntem pe TPU si vorbesc de persoanele normale din viata de zi cu zi.
Am adus vorba de aspectul lor fizic "In schimb daca ai avea o femeie ca Emma Stone langa tine, nu ai mai pleca pentru ca ai deja ceea ce iti doresti si nu mai ai nici un motiv, e extrem de frumoasa, n-ai nevoie de alta."
Tu esti aia care a adus vorba de vedetele de la Hollywood trimitandu-mi link-uri cu ele si cum au fost inselate.

"Hai, lasă trolleala de 2 lei și nu mai fura pozele lui Dunose. Pwp."
Mi se pare penibil faptul ca faceti misto de mine si in ziua de azi pentru ca acum 6 aproape 7 ani am avut poza aluia la profil, si asta in ciuda faptului ca v-am aratat deja deja poze cu mine si stiti cum arat.
Am avut pozele aluia pentru ca avea o fata de crocodil si mi se parea caterinca rau, plus ca trolam in draci.
Eram si eu mai mic, am o scuza, insa voi ati ramas la acelasi nivel.

Chiar nu-mi dau seama dacă faci pe prostul sau așa ești tu rolling on the floor...

Facem mișto de asta pentru că e în temă, e foarte penibil să vorbești despre aspectul cuiva când tu te ascunzi ca un șobolan.

Hai că știi că vorbești aiurea, îmi pierzi timpul.

| oglindasultanului a răspuns:

Ca am numai probleme la cum functioneaza globalizarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu vrei pe video? Ţi s-a stricat camera? sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Esti si urata si fraiera"
Ramy, încetează cu proiecțiile astea, sunt penibile. sad

| Jus7t a răspuns:

Nu e lumea asa mișto încât să vreau să aduc pe cineva aici.
Mai am momente când mă gândesc că poate o sa am, dar prea puține.

| acerr a răspuns:

Fata mea
motivul este urmatorul < de ce sa ajunga batran si sa ii fie frica de moarte >!

Răspuns utilizator avertizat
| AdeLeu a răspuns:

Cred ca mai bine întrebai de ce unii VOR sa aibă copii. Chiar as fi vrut sa văd răspunsurilelaughing majoritatea fac ca,, așa e trebuie"

| anonim_4396 explică (pentru AdeLeu):

N-ai tu o idee rea, să ştii.

| supadeceapa a răspuns (pentru AdeLeu):

Pentru paharul de apă de la bătrânețe laughing))) pe care o să-l primească oricum de la o asistentă dintr-un azil.

| AdeLeu a răspuns (pentru supadeceapa):

Ca bine zici! laughing astia ii fac pentru,, garanție"

| Mosotti a răspuns (pentru AdeLeu):

Pai multi vor copii ca asa trebuie cum zici tu, ca asa e in randul lumii, ca li se inoculeaza de mici "daca n-ai copii, nu poti fi fericit", e ca o moda.
Si e si normal sa se incurajeze facutul de copii cel putin in trecutul mai indepartat, ca aveau nevoie de soldati sa cucereasca alte tari, si sa aiba slugi pe care sa le munceasca pe nimic, de acolo vine.
Si a ramas traditia asa.
Deci e chestie politica pana la urma, si la o adica daca suntem prea multi, mai face si un razboi si mai fac smecherii miliarde si din asta.

Ca daca nu era inocularea asta, unii faceau, altii nu, eram mai putini pe pamant pe aceleasi resurse si era mult mai bine.

| Mosotti a răspuns (pentru supadeceapa):

Daca as mai vrea sa traiesc cand nu mai sunt in stare sa-mi iau un pahar cu apa, inseamna ca-s chiar prost.