anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt pe aici persoane care sunt hotărâte să nu facă copii? Dacă da, de ce?

42 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Tu ești singurul care se face de râs aici.

| Jus7t a răspuns:

Nu e lumea asa mișto încât să vreau să aduc pe cineva aici.
Mai am momente când mă gândesc că poate o sa am, dar prea puține.

| mgtow a răspuns:

De acord, nu vreau. 1 din cauza varstei sant in floarea vietii am un servici destul de riscant, bine renumerat. 2 imi place sa o duc bine in viata, avand copil capriciile dispar atentia se duce la el, nu mai merge faza schimb masina cu alta mai scumpa sau femei, iesiri noaptea la gagici. Stai dupa nevasta copil etc. 3 femeile nu sant asa serioase multe abia asteapta sa prinda pe altul dupa ce isi face de cap cu tine de ex.

| acerr a răspuns:

Fata mea
motivul este urmatorul < de ce sa ajunga batran si sa ii fie frica de moarte >!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu vrei pe video? Ţi s-a stricat camera? sad

| Mosotti a răspuns:

Eu nu am vrut niciodata copii, ca nu le vad sensul, mi-ar fi mancat tineretea inutil in loc sa ma simt bine cu partenera si avem toti banii si timpul pentru noi.
Din contra, putea strica si relatia un copil cum de multe ori se si intampla, pe langa ca femeia se poate ingrasa, deforma, da atentie doar la copil de multe ori, uita ca are si un barbat, altele isi diminueaza libidoul de nici sex nu mai dau, si un balamuc.

Ce rost ar fi avut sa fac un copil sa-mi mananca zilele si banii, iar apoi sa ma trezesc ca daca n-am multi bani ca altii, sa zica "tu nu esti in stare", sau sa ma dea afara din camera zicand ca nu am ce cauta acolo (cum de multe ori se intampla).
Pai pentru ce? Si apoi pleaca, se duce la casa lui si eu am ramas cu viata mancata pana atunci.

| Mosotti a răspuns (pentru AdeLeu):

Pai multi vor copii ca asa trebuie cum zici tu, ca asa e in randul lumii, ca li se inoculeaza de mici "daca n-ai copii, nu poti fi fericit", e ca o moda.
Si e si normal sa se incurajeze facutul de copii cel putin in trecutul mai indepartat, ca aveau nevoie de soldati sa cucereasca alte tari, si sa aiba slugi pe care sa le munceasca pe nimic, de acolo vine.
Si a ramas traditia asa.
Deci e chestie politica pana la urma, si la o adica daca suntem prea multi, mai face si un razboi si mai fac smecherii miliarde si din asta.

Ca daca nu era inocularea asta, unii faceau, altii nu, eram mai putini pe pamant pe aceleasi resurse si era mult mai bine.

| Mosotti a răspuns (pentru raMLesS):

Nu e vorba de oamenii cu probleme, e vorba la oricine.

| Mosotti a răspuns (pentru supadeceapa):

Daca as mai vrea sa traiesc cand nu mai sunt in stare sa-mi iau un pahar cu apa, inseamna ca-s chiar prost.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Esti si urata si fraiera"
Ramy, încetează cu proiecțiile astea, sunt penibile. sad

| oglindasultanului a răspuns:

Ca am numai probleme la cum functioneaza globalizarea asta.