Anul trecut a participat o colega de-a mea la miss. A avut o rochie lunga, neagra, facuta la croitorie. Tocuri in picioare. Toti participantii la miss si mister au avut cate o proba de aptitudini... de genul : adormitul unei gaini, dans(iti mai iei niste colegi de la alte clase sau prieteni si dansati... cu coregrafie, frumos)... si orice altceva iti trece prin cap... idei sunt destule. Colega mea a bagat o groaza de bani in tinute... (la noi s`a prezentat o tinuta de zi si una de seara...) si in proba de aptitudini ( a facut niste smecherii cu o torta aprinsa, invata de cineva, bineinteles... caruia i`a dat vreo 2-3 milioane). Bineinteles, nu a castigat ea, pentru ca titlul de miss boboc era deja cumparat inainte de bal... si se stia cine va castiga. Deci sfatul meu... nu baga prea multi bani, ca s`ar putea sa nu se merite. Distreaza`te
Nu te inteleg, daca esti pe clasa a 9-a ar trebui sa te dai jos, ca poate cazi...
Daca participi la miss iti dai seama ca ai nevoie de mai multe tinute daca nu, te imbraci ca si cum ai iesi in disco cu prietenii
Particip si eu la miss boboc, cei din jurul meu sustin ca eu merit titlul de miss boboc! stiu ca adversara mea are bani...si e foarte posibil sa - si cumpere statutul asta de "miss" m-ar supara daca ar lua e, deoarece mi se pare ridicol sa reprezinte liceul acesta, ne-ar face de ras. pentru ca e plinuta si e destul de scunda (sfatul meu este sa nu te complici sa nu te stresezi pentru ca asa se intampla cam peste tot "mita" e la putere