Tocmai ce vb cu prietena mea cea mai buna si imi spunea ca este foarte plictisita Asa ca i-am propus maine sa vina pe la mine sa mai iesim si noi in oras. La un suc, o prajitura. ceva
Iesi si u din casa cu prietenii, citeste o carte, mai stai pe mess...
Eu nu am timp sa ma plictisesc, gasesc intotdeauna ceva de facut: gatesc, fac ordine in casa, imi ingrijesc florile, merg la cumparaturi sau la plimbare, citesc, vizionez un film, intru pe TPU, etc...
Imi gasesc singur de lucru fa-ti un gagik incerca sa te distrezi in timpul liber nu astepta sa treaca singur distreazate ultima oara cand m-am uitat la mine aveam doar o viata tu cate ai traiesteo nu o plictisi (parerea mea )
Http://www.TPU.ro/......oc-2009-d/
uite aici o miss boboaca, poate are poze, scrie-i in mesagerie.
Inventeaza un cantec, intra pe un chat, uita-te la tv, fa-ti curat in camera, vorbeste la tel. cu cineva drag, iesi in oras, citeste o carte, fa-ti o infatisare noua, inventeaza un joc, fa sport, urmareste un film, mergil la cumparaturi sua pur si simplu dormi! sunt multe variante de rapsuns asa ca nu poti avea nic un motiv incepand ziua spunandu-i unui cunoscut : " ma plictisescc, ce sa fac? da-mi o idee" viata nu e plictisitoare!
Love_7367 întreabă: