Poate sa incerci sa nu dai atentia, adica ea vorbeste tu spune (Da, da)si treci pe linga ea de parca nu ar exista eu am folosit aceasta metoda si m-a ajutat, poate sa-i spui mamei ea va hotari ceva.Succese
Si mata la cine te-a lasat vai de steaua ei, pana la urma se duce naibii baba ai ghinion ca te-ai nascut in RO unde sant niste mentalitati de oameni prosti.
Plec in Anglia de finitiv peste 3 sapt. Drq o sa-mi fie rusine sa le zic ca.s Romanca noroc ca stiu franceza bine le vb dracu pe alta lb ca dracu ma fac de ras daca.s romanca.
Ai la cine sa mergi?
Da merg la matusimea.Acolo.
Mai dăi șuturi in burtă de cate ori te lovește. Vorbește cu maicăta. Daca vrei poti sa strangi dovezi si sa mergi la protectia copilului te va duce in plasament.
Este de **** situatia ta! Mai am o prietena care la fel patea cand era de varsta ta. Vorbeste cu cineva de la scoala. sau cu cineva de la protectia copilului. Nu este normal asa ceva. Nu e ceva de ignorat si trecut cu vederea.
Asta nu se poate cataloga la capitolul iubire.din iubire nu bati pe cineva de aproape ii rupi mana.
Vorbeste cu mama ta si daca ea nu face nimic in legatura cu asta fa tu!
Peace!
Sun-o pe mama ta urgent ..Nu ia masuri ea cere ajutor la scoala asa ceva nu se poate ..Si sa raspunzi cu violenta nu este raspunsul ii poti face rau bucura-te ca nu a patit baba nimic. Cere ajutor in cercul tau de familiari, colegi sau prieteni
MadaAwwr întreabă: