Nu.
Socializează la nivelul tău, că nu îți cere nimeni să fii influencer, pentru câteva dialoguri.
Nu, sa incerci cat poti sa socializezi. Retragandu-te iti faci mult rau si psihic vei fi mai rau, vei manca mai multe dulciuri, si vei mai pune 50 kile pe tine.
Socializezi cu cine poti.
Clar nu, poti invata sa fii ceva mai bun sau poti socializa putin asa cum poti tu dar sa te retragi in singuratate si mai tare nu este o idee buna deloc.
Nu trebuie gandit asa, singuratatea nu este o solutie, la un momentdat tot vei simtii nevoia de a socializa si pana la urma fiecare vom prinde curajul necesar la un momentdat, pentru a vorbi/comunica, fie prin intermediul online, fie normal, fizic. Mi-a luat ceva pana sa prind curaj de a socializa spre exemplu și consider ca este un remediu bun pentru inima, minte si suflet socializarea si comunicarea in general vorbind.
Ai avut și tu probleme cu socializatul ăsta sau frică ceva de vorbă/socializat sau ești introvertă?
Întreb deoarece pe forum aici, îmi pari o tipă inteligentă și super sociabilă/dezghețată.
Ce înseamnă - socializare umană - la tine?
CITEȘTE BINE
- instructor auto eu în dreapta
- una ca asta la volan
https://secretele.com/......6224-n.jpg
Călcam accelerația din comanda dublă și mă abțineam să nu izbugnesc în râs când o vedeam pe ea cum se SPERIA că merge mașina singură.
Ce mod de adresare aveam cu femeile astea?
De tip - ULTRA DUR - și - RECE.
Tocmai asta le atrăgea pe ele.
Tu? Solitar?
Credeam că ești prea inteligent, măi Ray, ca să fii solitar.
Deși răceala de care dai dovadă, ne cam răcește pe mulți.
Sfatul meu, de extrem la fel de solitară, ar fi să faci ceea ce simți tu să faci.
Dacă pentru tine e ok solitudinea și din ce te-am citit pe aici, am înțeles că nu prea ești genul care să țină cont de părerea cuiva, deci pentru tine ar fi mult mai bine singurătatea, adică tu i-ai face față, pentru că tu nu mai adaugi și opinia celorlalți, care de multe ori este foarte rea, ești super blamat pentru introversie/singurătate în secolul 21. Deci dacă tu faci față și te accepți așa și ba chiar găsești liniște și baterii pe plus în singurătate, why not?!
Dacă în schimb suferi și te macină, poate că ar fi cazul să ieși din singurătatea asta și să începi să socializezi și să-ți faci prieteni. Cum spun toți, oamenii îs ciori sociabile. )))
Dacă nu te simți ok totuși cu oamenii, dar nici în singurătate, încearcă să găsești doar un grup pe baza nevoilor și pasiunilor tale, cu care tu să te simți ok.
Putini oameni au cunostinte despre stiinta, tehnologie, stiu doar sa barfeasca in rest nimic, mie nu-mi plac barfitori, ipocriti
Ei, ce-i drept, aici ai dreptate la fel cum puțini oameni dunt dornici să se mai conecteze azi și să vorbească random despre orice sau despre sufletul lor chiar, cauza e exact aia pe care o menționezi tu acum toți vorbim de țoale, mașini, casele achiziționate, fetele/băieții prinși în plasă, puși la numărul obiectiv, despre ce a făcut x sau nu a făcut, mai mult decât a vorbi despre noi și sufletele noastre
Dar legat totuși de bârfă simt nevoia să mai adaug ceva, știi că tot Pămânțelul, chiar și tot TPU-ul spunem asta : "Urâm bârfitorii!", dar cine sunt de fapt ăia, ăia sunt tot oamenii din jurul nostru, prietenii, părinții, colegii, amicii de pe TPU iar faza e că și cel mai tăcut/solitar om, tot vorbește cu cineva măcar uneori și totuși chiar și acela spune că lumea este bârfitoare.
Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, însă ideea e în felul următor, că noi toți ăștia lansăm ideea asta, dar tot noi fiind ăștia.
Clar sunt și bârfitorii ăia de calibru huge, dar totuși când acuzăm de bărfeală oamenii, poate ne includem și pe noi, iar dacă ne includem și pe noi și aflăm că nu suntem perfecți, începem să-i acceptăm și pe ceilalți așa cu defecte chiar cu bârfa. Plus că bârfa, atâta timp cât nu duce la intrigi și chestii din astea din telenovele, totuși bârfa rămâne o simplă vorbă sau glumiță pe la spatele tău, care sincer, fizic, intelectual, chiar și psihic nu ar avea cu ce să te afecteze. Nu schimbă cu nimic realitatea ta iar repet, doar oamenii care bârfesc simplu și atât, nu oamenii ăia care își fac o viață întreagă din bârfă.
Singuratatea este de folos in ziua de azi pentru ca sunt sute de serpi dar, pentru suflet si mital este extrem de proasta.Incearca mai multa socializare cu persoane diferite si vezi care este ok si care nu. Unde gasesti aceste persoane? Biblioteca, parcuri, job, scoala, locuri de vacanta etc.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: