Nu-ti putem spune cu cine sa fii prietena, dar din cate mi-ai spus iti sugerez sa fii prietena cu Corina. Mi se pare o fata finuta care stie sa pastreze un secret atunci cand e spus. Daca Roxana zici ca te barfeste si alte lucruri, mai bine sa nu o bagi in seama, ingnor-o. O sa mai dai de astfel de persoane.
Pai nu stiu chiar concret daca ma barfeste fiindca Corina mi-a spus ca ma barfeste si nu stiu poate a zis asta doar fiindca vrea sa fie prietena cu mine dar cred ca are dreptate fiindca o data Roxana a venit la mine si mi-a bagat o hartie in gura deci e totusi o nesimtita
Cam nesimtita Roxana, scuze ca spun asta, pai gandeste-te bine cine ti-a fost mai aproape si acea fata va fi prietena ta. Ma gandesc ca te-ai saturat de minciuni si barfe, nu?
Pai da m-am saturat si in plus eu si Corina am fost bune prietene din clasa 1 dar s-a bagat cam multi multi zice ca ea minte dar de fapt mereu a spus adevarul
Ramai cu Corina! Si eu am gresit asa...Ramai prietena cu Corina daca zici ca va cunoasteti atat de bine si ai incredere in ea
RAY întreabă: