Pai,peste 20 de ani ce te faci? Traieste-ti viata in fiecare clipa,la maxim si n-o sa mai ai timp sa te gandesti la asa ceva!
Ca sa gandesti asa, nu traiesti, iti pierzi timpul!
Pai cum sa nu imbatrenesti, ce vrei sa fi tanar pana la moarte? Toti imbatranim o data si o data.Si de aceea imbatranesti ca corpul isi continua viata sa ii zic asa cu scadere. Dupa un anumit an incepi sa scazi daca ma intelegi.Si nu lua numele Domnului de rau, ca. mai sti.
M-ai intristat teribil, nu pentru ca formulezi o astfel de intrebare, ci pentru ca ai facut niste comentarii... nepotrivite, ca sa folosesc un cuvant mai bland, la adresa lui Dumnezeu, citind comentariile tale de mai sus. Spune-mi, te rog, de ce sa fie vina Lui pentru nereusitele tale, pentru ratacirile tale? De ce, mereu sa fie vina Lui, si nu vina noastra? Dumnezeu este bun, este Iubire, cum poti crede ca El iti vrea raul? Imi este peste putinta sa inteleg de unde atat ura, pentru ca ura este ce faci tu, impotriva lui Dumnezeu. Nu este tristetea ta mai mare decat ura pe care o porti in suflet. Viata este un dar, viata este nepretiuta, cauta sa vezi si partile frumoase ale ei; sunt in jurul tau oameni care te pot ajuta sa treci peste aceasta stare(crezi oare ca esti singurul impovarat cu tristete? Crezi oare ca nu mai exista oameni necajiti, amarati? De ce deznadajduiesti? Ce sa facem acum daca suntem tristi si simtim ca totul se prabuseste in jurul nostru? sa il injuram pe Dumnezeu pentru nesansele noastre, pentru nelinistile noastre? De ce sa faci asta? Care sa fie vina Lui?). Sunt multe preocuparile care te pot linisti sufleteste, si sunt sigura ca tu le cunosti, totul este sa vrei sa le vezi si sa te opresti cu rabdare asupr lor.
Ai grija de tine!
Iti doresc, din toata inima mea, sa iti fie bine si sa vezi viata cu alti ochi; sa te vezi pe tine insuti cu alti ochi.
Daca pentru tine Dumnezeu nu exista, atunci nici tu nu existi pentru el, de aceea te si simti trist, ai pierdut sensul vietii, esti ratacit. Faptul ca simti ca imbatranesti este pentru ca ti-ai incarcat sufletul cu ganduri inutile si negative. Dupa cum vezi, gandurile acestea negative pe care le ai nu-ti fac viata prea fericita asa ca ia incearca cealalta extrema, adica roaga-te, citeste din Biblie, mergi putin la biserica,( nu trebuie sa stai toata slujba, daca vrei), nu ai nimic de pierdut daca incerci, gandeste-te ca e un experiment.Niciodata nu vei sti pana nu incerci.Incercarea moarte n-are.P.S. am cunoscut persoane ca tine si dupa ce si-au schimbat stilul de viata ca al tau, sunt cei mai fericiti oameni.
Cat despre a doua intrebare, daca cineva care nu te cunoaste, dar a auzit numele tau, dar nu vrea sa creada ca existi, te-ar insulta, asta inseamna ca nu existi? Asta nu inseamna ca daca tu nu crezi, Dumnezeu nu exista. Esti sigur ca vrei sa crezi tot ce zici? Pentru ca altfel nu ai fi pus intrebarea, daca nu ai fi avut o farama de indoiala.
Daca eu sunt sigur ca d-zeu nu exista, asta inseamna ca o sa ajung in in iad? adica daca spun ca d-zeu eu un homalau, o sa ajung in iad pentru ca l-am suparat pe d-zeu?
AndrewTate7789 întreabă: