| IulianaGeana a întrebat:

Sunt singura care are impresia ca atunci cand nu primeste un raspuns "prompt" la mesajele trimise, isi face o impresie gresita fata de persoana respectiva? Adica nu prea stiu. Uneori chiar imi vine sa plang, cat simt ca oamenii ma trateaza cu indiferenta.
Si mi s-a intamplat chiar recent. Discutam cu un baiat si la un moment dat am intrebat eu ceva. A vazut mesajul, dar a raspuns abai dupa o ora si jumatate. A bagat, bineinteles, o scuza plauzibila, as zice si cam atat. Nu spun ca nu-l cred, dar parca innebunesc astepatand.
Uff... Voi cum rezistati? M-am gandit sa incerc sa ma gandesc ca a lasat telefonul aprins, a mers la baie, face dus, mananca, etc. Dar parca cel mai insuportabil gand e acela ca vorbeste cu alta persoana. sad

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Persoanele care te tratează cu indiferență merită tratate de către tine cu indiferență.

| ClassicMINI a răspuns:

Eu am impresia că deranjez sau sunt în plus, dacă vorbește cu altă persoană în același timp.Dar atâta timp cât în viața reală ne înțelegem super bine, nu mă afectează faptul că nu răspunde prompt. laughing