Salut. Orice e "viral" in zilele noastre atrage multe vizualizari pe internet. Foarte multe dintre ele sunt facute fara minte, doar pentru amuzamentul prostilor. Nici eu nu gust astfel de "experimente", dar site-urile de socializare sunt pline de astfel de clipuri "cool". Eu te sfatuiesc sa nu doresti moartea nimanui si sa ignori aceste secvente care nu se incadreaza decat intr-un curent trecator. Le vedem, radem, apoi le uitam. Chiar trebuie sa-ti bati capul cu ele? Nu merita!
Este o stupiditate, insa ce putem face noi? Nu suntem nici Superman nici Hitler nici Jesus sa ne opunem. Eu repet de fiecare data fraza "cui ii pasa?" si-mi trec toate problemele.
O prostie. Puteau foarte bine să doneze nişte bani şi fără să-şi arunce cuburi de gheaţă-n cap.
Putin ma interesa de galeata lor, insa fiind microbist, vad zilnic la tv si pe net ca nu stiu ce fotbalist sau conducator fost comunist isi toarna gheata in cap si provoaca pe altii, majoritatea tot din fotbal, aia isi toarna si ei, provoaca la randul lor pe altii si tot asa.
corina1122 întreabă:
YoyoXender întreabă:
BravoGiony întreabă:
Cipi1212 întreabă:
___Enzo întreabă: