Nu ești singura. Foarte puțini boschetari sunt demni de milă. Majoritatea au ales să fie "liberi", adică să nu se țină de un loc de muncă, să nu plătească o chirie.
Pe deasupra, vandalizează bunuri publice și private, sunt insistenți când vor să împarți munca ta cu ei, eventual mai și merg la furat.
Se înmulțesc necontrolat și abuzează de ajutoarele sociale, dacă au ocazia.
Tu esti bogata? Daca esti bogata ar trebui sa stii unde ii gasesti pe bogatasii ca voi astea bogati va cunoasteti intre voi.Frecventatii aceleasi cluburi, restaurante si etc...Si nu ar trebui sa ii urasti pe oamenii amarati, fiecare om are o poveste in spate.Nici ei nu au vrut sa ajunga asa amarati sau boschetari dar au cazut la pamant si nu s-au mai putut ridica.Asta este soarta omului.
E pe naiba bogata, daca era, nu mai aspira la bogati, logic ca nu da de ei, ca aia au cercurile lor inchise tocmai sa nu intre din astia care vor banii lor.
Asa si o ruda de a mea femeie vroia bogat pana s-a maritat cu unu mai amarat ca ea la salariu! Nu avea acces in cercurile lor desi era judecatoare, sau daca a avut, aia s-au prins si i-au dat cu flit.
Si s-a maritat cu cine a vrut-o, aia e, si nu arata rau deloc.
Ajunsese la 31 ani fara nici unu tot asteptand bogat.
Mă refer sa am prieteni pe aceeași unda cu mine nu sa am soț bogat.Nu am unde sa ii găsesc, in club am încercat ca numai cine își permite se duce acolo și nu era mai nimeni pe acolo mai înstărit, păreau ca sunt dar nu erau(mi-am dat cu seama după îmbrăcăminte).
Aaa, am inteles, pai daca esti bogata ca bogatii si asta cauti, ar cam trebui sa mult sa stii unde ii gasesti, ca ai frecventa aceleasi cercuri, cluburi, etc, familia ta ar fi avut de mult relatii tot cu fam bogate.
Daca nu esti bogata dar vrei amici bogati e mai greu pentru ca greu intri in cercurile lor inchise, si nu prea te accepta.
Si oricum nu vei putea tine prietenia, ca aia o sa iasa la chestii scumpe si tu nu-ti permiti, si te vor exclude ei pana la urma, ei vor pe unii ca si ei, sa aiba acelasi stil de viata.
Ar trebui sa ai amici pe aceiasi unda cu tine ca si gandire, dar de cam aceiasi situatie financiara ca sa va acceptati unul pe altul.
Simona viata insati nu are nici un scop,sens,pur si simplu noi ne prefacem ca are, ori ca stai sub un copac toata viata ori ca estu bil gates e egal cu zero, noi suntem niste indioti care actionam ca o maimuta drogata, nu bogatia te face om, ce dracu lasi in urma ta? Nimic
De sa urasti omenii amarati si boschetari? Nu e vina lor ca-s asa, amaratii asta este, atata au putut sa faca si muncesc si ei ce pot, ca doar inteligenta nu ti-o dai tu ci e data din nastere.
Insa astia si eu cred ca traiesc degeaba in saracie si lipsuri.
Boschetarii au avut o problema de au ajuns asa, ca un om okey nu ajunge asa de la sine, dar DA, sunt decord cu tine, ei chiar traiesc degeaba si nu ii inteleg cu pot trai asa in frig, foame, mizerie, niciodata nu am sa inteleg asta, eu daca eram asa, plecam de pe lumea asta rapid.
Insa nu ii urasc ca nu e normal sa-i urasc, doar ca eu nu as putea trai ca ei, atata tot.
Nu poti sa gasesti bogati, ca aia nu te vor pe tine, au cercurile lor cu oameni ca ei.
Munceste daca vrei bani, nu sa stai pe baza altuia, fa-te tu bogata.
Aia nu se uita la astia de rand pentru ca stiu din start ca astia se uita la ei din interes, de aia bogatii se cupleaza cu bogatii.
Bogatii intra in localuri f scumpe unde tu nu intri in mod automat, ca nu poti da 50 lei pe un suc, si deci te excluzi singura din cercurile lor, si ei special fac asa sa nu intre vreun intrus amarat acolo.
Inseamna ca si tu esti amarata de vrei bogati cred, ca daca nu erai, nu mai aveai nevoie de bogati.
Asa cum urasti tu oamenii amarati si boschetrarii la fel te uratste pe tine aia bogatii deci nici o sansa sa gasesti unia sa te accepte.
Tu faci parte din categoria asta amaraitilor, ca urmare daca tu amarata urasti amaratii ce crezi ca aia bogatii or sa fie inebuniti dupa una ca tine? Pfff ce idei duse cu pluta mai ai. Oamenii se apropie uni de altii fctie din ce categorie fac parte.
Tu o prapadita, nu vad ce poti avea in comun cu aia bogati. Poate daca arati stiu si eu foarte sexy sa te ia aia cateva ture
Eu nu i urasc. Sunt oameni ca ei care au caracter mai omenos decat cei ce par in regula dar care se comporta ca niste roboti si sunt incuiati, speriati de bombe. Oamenii amarati sunt de multe ori mai saritori decat cei ce par normali. Poate cei bogati te dispretuiesc pe tine daca nu te considera la nivelul lor
Ce țiau făcut oamenii amărâți? Ce ai cu ei de ce crezi că oamenii bogați sunt diferiți de cei bogați? Cu toți suntem oamenii
Nu ii suport asa pur și simplu.Parca trăiesc degeaba, n-au nici un rost in viața asta etc.
Tu nu-ți dai seama cât păcat faci sper să-ți revi la normal și sa nu te mai legi de oamenii amărâți ca ei nu țiau făcut nimic ție și nu ai habar în ce te bagi când spui vorbele astea despre ei nu-i judeca ca sunt amărâți nu ei au ales viață pe care o au și ură asta pe care o ai față de ei nu-i bine sper sa poți avea puterea sa cari pe umeri păcatul pe care îl faci și te legi de oamenii nevinovați.
De ce cauți oamenii bogați?
Nu-ți dai seama că pentru oamenii bogați și tu faci parte din categoria amărâților, comparativ cu ei?
Nivelul tău față de nivelul lor, probabil e același ca nivelul amărâților față de tine. (dacă poți înțelege analogia)
Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să nu-ți placă ce ai să primești.
Stiu din Germania, astia bogati ii dispretuiesc grav pe amaratii care ii pupa in dos pentru bani, si vorba ta, nu se stie ce primeste, doamne fereste da de unu care o bate de o rupe, o si sexeaza fortat, sau pune pe altii anonim sa faca asta ca sa nu se afle, asa de dispret, gen "ai vrut bogat, na...iti arat eu tie".
Intelege f bine analogia, logic ca e amarata ca si restul, nu fata de bogati, ca daca nu era, nu aspira la bogati, un om instarit nu are treaba cu bogatii, ca are tot ce-i trebuie.
Unii amarati vor bani pe spatele altora, eu is amarat dar nu am nevoie de bogatasi, n-as vrea sa ma cuplez cu una cu bani multi, m-as cupla doar daca m-ar atrage pe bune f mult chiar daca nu stiu ca are bani, altfel exclus.
De ex prietenu meu programatoru la cam 13000 lei net, nu aspira la bogatase sau bogatasi, ca e f multumit de situatia lui.
Buna.
Bogatia oamenilor sta in suflet, nu in lucruri materiale.
Degeaba un om este bogat din punct de vedere material, daca nu are un suflet bun.
Important in viata este interiorul unei persoane nu exteriorul. Interiorul nu este trecator, pe cand exteriorul da.
Trebuie sa fim cu totii egali. Nu toata lumea are posibilitatea materiala sa faca o scoala de exemplu.
Daca tu erai in locul lor si iti ziceau ce ai scris tu mai sus in intrebare cum te-ai fi simtit? Trebuie sa fim mai empatici intre noi.
Trebuie sa fim mai buni unii cu altii.
Dumnezeu a zis sa ne iubim si noi ce facem? Ne respingem, ne jignim si alte lucruri rele. Nu este bine deloc.
Mai bine,, intr-o cocioaba fericit cu cei dragi, decat intr-un castel si plangand singur".
mad000004 întreabă: