Personal cred ca cand vei avea copilul tau nu vei fi nervoasa, da e sacaitor acel sunet
Cand aud un bebelus ca rade,, in secunda 2 sunt pe jos lesinand de ras.
De ce te enerveaza? Tu ai facut la fel,, poate inca faci/
Pe mine ma enervezi si tu, dar tot te suport. Iti dai seama, ca o sa il iubesc pe copilul meu, insa plansetul acela, te zgarie pe creier. Si mai ales sa ai si o headache.God merci!
Vezi ca nu era vorba de ras ci de plans.
Bla bla
Nu doar eu fac gafe.
Uneori si pe mine ma enerveaza plansetul de bebelusi, dar in schimb imi plac rasetele lor, sunt atat de adorabili. Really cute creatures!
Rasetul si mie imi place insa la capitolul planset, stau destul de prost.
Este normal ca plansetul de copil sa fie foarte iritant pentru adulti. Este o caracteristica dobandita pe parcursul evolutiei noastre pentru a indemna adultii sa se duca si sa opreasca copilul din plans (sa aiba grija de el).
Da, nu esti singura, uneori ma zgarie pe creier si simt ca ramane acel planset in creier chiar daca bebelusul a terminat de plans
Nimic, asa sunt eu
Gândește logic câte lucruri a făcut familia ta pentru tine
Pai si? Ar trebui sa arat asta pe net?
Conteaza cum ii apreciez in viata reala, nu pe net
Da omule asta contează, dar dacă tu spui că nu te-au iubit automat crezi și în viața reală.
Omule pe tine cine te-a crescut?
Maica-mea si taica-miu
Mă întreb te-au iubit oare ei nu au fost enervați pe tine
Nu esti singura Flori, si eu ii detest din ficati. Parintii nu stiu sa ii educe, cum se lovesc un pic incep sa-l ododoceasca si sa-i sufle in fund de ti se face sila. Dupa se mira de ce li se exorcizeaza copilul prin magazin cand nu primeste ce vrea.
Eu daca as avea copil * doamne fereste * l-as incuraja sa rada in loc sa planga atunci cand se loveste un pic.
Da. Urasc acei copii rasfatati care se dau in spectacol prin magazine.
Ma intreb oare..cine il indrageste?
2
I have one already.
Ce ai? un kid?
Father.
Am zis, ca as vrea sa "father your children"!
Arlena întreabă:
Andrei1903 întreabă: