| contstersinteresscazut a întrebat:

Sunt singurul care are această problemă cu casierii? Majoritatea nu se spală, sunt urâți sau urâte, pun mâna pe produse după ce s-au scărpinat acolo jos. Eu dau bani pe niște produse ca să îmi fie frică să le mănânc după aceea. Din păcate, la Mega Image și Profi încă nu există case automatizate, așa că sunt nevoit să suport casierii. Mai sunt câteva domnișoare mai ok, dar restul... mai bine nu.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu esti singurul dar nici nu sunt prea multi obsedati ca tine.
Poate te deranjeaza chestia asta doar daca mananci si ambalajul.
Pentru ca toate marfurile sunt ambalate.

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu dau doar de bunaciuni la casa. Chiar ma pierd in ochii lor, le-as lasa sa atinga /orice/ si acasa.
Schimba si tu zona, nu stiu ce sa zic.

| dullcat a răspuns:

Bine si ce treaba are aspectul lor fizic? Apoi de unde stii unde se scarpina respectivii? Stai si-i urmaresti? Cam la misto intrebarea asta....nu crezi? Sa vezi ce curat e in depozite, unde sunt gandaci sau/si sobolani. laughing)

| TimberWolf a răspuns:

Pai lace conditii si salarii sunt la profi si alte supermarketuri de genul cine crezi ca sta acolo? vreun om calumea?

| contstersinteresscazut explică (pentru TimberWolf):

Nu ma intereseaza conditiile. Dar magazinul pierde. Nu vor mai avea clienti. Isi vor da seama ca trebuie sa angajeze oameni mai de doamne ajuta! laughing))))))))

| TimberWolf a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Cine crezi ca sta pe minim pe economie si 3 bonuri?

| 1onur a răspuns:

Oamenii ăia muncesc de dimineață până seara acolo ce ai vrea sa facă? naveți alt-ceva de făcut decât să vă luați de niște oamenii care muncesc pe niște salari vai că zilele lor pot tu face caserie? Poți tu așeza mărfuri alea zi de zi pe rafturile alea și săle controlezi care sunt bune și care sunt exprimate? Mi de Oamenii intri zi de în magazinele alea ăia pe căldură ăia ști cum ard acolo? Vai de ei dev transpira oamenii la muncă? De plăcere? Le place să țopăie? Muncește tu in locul lor o lună întrega pe salarile lor si nu-ți mai spun că mulți din ei stau in chirie și au plătiți cat nau salarile.

| Mindfulness a răspuns:

Daca nu te-au atacat sau jignit nu trebuie sa ii judeci! In fond ei lucrează din greu nu doar la casa, fac de toate, e foarte greu. Unele merita scuipate și cu mine s-au comportat urat dar nu sunt toate așa! Oricum au și ele/ei probleme, toți duc lupte aprige sa aibă ce pune pe masa!
Judeci doar pe cei care se comporta urat cu tine nu pe toți! Eu nu am văzut oameni nespălați la casierie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exagerezi.