| mODIN a întrebat:

Sunt singurul pe care il enerveaza intrebarile absurd de ambigue de aici? Mai ales atunci cand ori trebuie sa-l cunosti personal pe cel care a pus intrebarea, ori e evident ca incearca sa fenteze "sistemul"? Intrebari de tipul:
"Cum fac mai multi bani?"
"Unde e mai bine sa merg la facultate?"
"In ce oras sa ma mut sa fie mai okay?"
"Stiti vreun job bine platit in strainatate?"
"E greu sa inveti sa canti la chitara?"
"Cum slabest 10kg intr-o saptamana?"

6 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Eu răspund la întrebări care consider eu cu Adevărat că sunt importante pentru mine. Cele pe care le consider că nu-și merită răspunsul efortul implicarea Adevărată și să-mi pese cu Adevărat nu le răspund.

| 1onurSimion a răspuns:

Bine înțeles că sunt întrebări care mă enervează am văzut unele care mau marcat rău..am văzut și ce răspunsuri au primit de îmi lasă cu scârbă mare și nu-ți vine să crezi că este pe bune așa ceva și primește și încurajarea Prostiei grave. n-ai ce săle faci asta vor asta își doresc ei așa vor să-și trăiască viața Destrăbălați drogați boschatari alcooliști deprăvați... Nu se gândesc la consecințe pe care vor urma pentru ei și în viața lor...

| 1onurSimion a răspuns:

Mai sunt și unele întrebări amuzante și haioase care mă fac să râd cu voce tare chiar astăzi a fost o întrebare mare mă fac să râd cu voce tare laughing) "avea săracul o soartă chinuită rău"

Mai sunt întrebări care mă enervează pe bune laughing dar nu mă bag mă abțin săle răspund mă fac că nu le văd laughinglaughing

Cu bune și rele eu mă bucur de comunitate asta așa cum este eu sunt mulțumit de noi toți așa cum Suntem cu toți

| simplaexistenta a răspuns:

Jumătate de site e plin de astfel de intrebari. De acord cu tine

| TimberWolf a răspuns:

Cum sa mananc fara sa mananc?

| Furnicuta000 a răspuns:

Cred ca in top 1 cele mai frecvente intrebari e aia cu transferul de la un liceu la altul, nu exista zi sa nu o vad. As vrea sa puna adminii de la TPU un fel de filtru sa nu imi mai apara mie niciodata intrebari care sa contina "transfer" si "liceu" in acelasi timp