| Stoicane a întrebat:

Sunt supărată. Ma cert des cu tatăl si bunica mea, mereu se iau de mine. Dacă ma machiez daca, am bluze scurte, daca am unghii cu gel, daca fac curat nu e bine, am 15 ani.

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Cei batrani nu inteleg moda din ziua de azi, ai rabdare pana vei fi majora apoi te poti imbraca cum doresti.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu stiu de ce te certi, cand ar trebui sa ai bun simt si sa-ti respecti tatal si bunica, ca nu-i normal sa porti nici unghii cu gel si nici machiaje la anisorii astia, ca nu esti cocota sa iesi la impresionat barbatii pentru agatat.

Esti inca copil mic la 15 anisori, deci fara machiaje, fara unghii false, fara gura mare, ca ar trebui sa asculti in totalitate de parintele tau, nu sa te pui in gura cu ei, fara nerusinare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e diferenta dintre generatii. Nu prea ai ce sa faci decat sa mai moderezi felul in care te machezi etc etc

| dullcat a răspuns:

Din ce cauza te certi cu tatal? Bunica este la nenumarate generatii distanta de tine in ce priveste mentalitatea, asa ca e de inteles de ce nu agreeaza deloc trendurile actuale.Relatia cu tatal tau este mai importanta, sa stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul trece.