| ralucaralu a întrebat:

Sunt trista deoarece m-am certat cu cea mai buna prietena a mea. Noi suntem putin "rivale" la scoala. Am dat test la geografie si ea a luat nota mai mare. Chiar si inainte sa aflam notele am intrebat-o daca nu m-a mintit in legatura cu un rezultat care zicea ea ca l-a gresit. A aflat nota si eu am reintrebat-o de vreo 2 ori daca nu m-a mintit ca a gresit. Ea a inteles ca mie nu imi convine nota ei si nu e deloc asa. Eu am intrebat-o doar sa ma asigur ca nu m-a mintit. O cred in stare sa mearga la profesoara sa ii spuna ca nu imi convine nota ei. Si nu mi se pare drept deloc, deoarece nu i-am spus niciodata asa ceva. Vreau sa nu ne mai certam, mai ales dintr-o prostie. Ce sa fac? Vreau un sfat.va rog.

6 răspunsuri:
| elisarktis a răspuns:

Nu zic ca esti nu stiu neinformata dar asta e o chestie cam a personala si daca nu o cunosc pe prietena cu cate te-ai certat nu deschid gura sa dau o parere pentru ca se poate sa fie gresita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o astfel de problema. Daca esti invidioasa pe ea si vreti inca sa fiti prietene incearca sa nu-ti arati invidia de fata cu ea iar daca nu esti cere-ti scuze si explica-i cu frumosul ca nu erai decat curioasa

| angusjay a răspuns:

De obicei astfel de intamplari se intampla des in scoala. In principiu astfel de comportament il au copii mai frustrati. Spune-i ceea ce simti. Daca e o prietena iti va fi prietena in continuare... daca nu vei realiza ca nu merita. Tine minte: in viata vei intalni o gramada de oameni. alege-i dupa suflet pe cei care ii vei tine aproape!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa fiti suparate, sunteti prietene si tu ar trebui sa fii fericita pentru ea ca a luat o nota mare, chiar daca e mai mare ca a ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu mai vorbi cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla des asta dar nu trebuie nici ea sa se duca chiar la profesor asta e prea de tot. Incearca sa ii explici de ce ai intrebat-o acele lucruri si o sa vezi ca va intelege! Sper insa ca prietena ta iti e prietena cu adevarat caci doar asa va intelege ce vroiai sa stii de fapt! Succes