| BornInLust a întrebat:

Sunt un tanar care incearca sa isi gaseasca drumul in viata, ma confrunt zilnic cu neajunsuri, incapacitati si diverse probleme existentiale.
Am ajuns la concluzia ca sa fi sarac cu duhul e o adevarata binecuvantare. Toate acele intrebari sacaitoare pe care ti le adresezi si toata acea curiozitate enervanta doar distrug.
Mai nou, ma tot intreb, chiar toata lumea inseala? Ma gandesc, oare chiar are rost sa sper ca intr-o zi voi avea dreptul sa fiu fericit? Sau imi creez singur iluzii care se vor transforma inevitabil in deziluzii? Mereu mi-am dorit sa am copiii mei, familia mea, dragostea mea, insa nu cu pretul de a fi inselat sau de a insela, nu cu pretul de a disturge viitorul meu si a unor copii nevinovati. Am ajuns serios sa ma gandesc ca nu merita efortul.

4 răspunsuri:
| JulyStorm a răspuns:

Nu-ti face griji, exista si fete bune. Numa' ca trebuie sa le iei de la idiotii care nu le apreciaza.
Din ceea ce scrii reiese ca ai un Iq ceva mai ridicat e restul lumii si asta te cam impiedica sa iti gasesti locul. Nu-i bai, mai sunt si alti oameni ca tine, mai devreme sau mai tarziu ii vei intalni. happy

| OtipaOarecare a răspuns:

Buna.Orice s-ar fi intamplat, ca se vede ca esti cam trist, nu trebuie sa gandesti negativ.Vei fi si fericit si nu, nu toata lumea inseala.Incearca sa nu iti mai faci ganduri rele, ca oricum fericirea va veni si ea pana la urma! Tu trebuie sa speri ca lucrurile se vor schimba in bine, nu sa te gandesti la ce-a fost...dar cum de...etc.
Viata nu inseamna doar dezamagiri, tristete si NICIODATA singuratate, incearca sa gandesti pozitiv.
Sincer cuvintele tale m-au uimit, nu am mai auzit pe nici un baiat sa vorbeasca asa profund, dar totusi nu uita ce ti-am spus.
Mult noroc in continuarehappy

P.S."Daca iubesti viata si ea te va iubi pe tine..."

| OGabytzzaO a răspuns:

Wow...daca esti baia sincer ma mira sa spui asta in mare majortate baieti sunt cu ce daca m`am luat cu asta nu pot sa. si cu asta si tot asa..Si iti zic eu ca Dumnezeu e sus si o data si o data ii da si ultimului om fericire asta

| IlonaS a răspuns:

Poate pare oarecum un cliseu,, cu totii avem jumatate noastra " sau un cliseu si mai mare ca,, totul se intampla cu un scop", dar trebuie sa ne gandim ca aceste vorbe au fost spuse, repetate de persoane care, de asemenea, le-au trait pe propria lor piele, care le-au repetat tot pe propria lor piele. Asa ca, nu-ti pierde speranta si nu inceta niciodata sa crezi... sa crezi in tine pentru ca tu esti cel mai minunat, tu esti unic si tot tu asa cum ai cazut, te si poti ridica.

Si daca ai reusit sa vezi adevarata fata a lumii, e un lucru bun, te maturizezi, constientizezi ceea ce se intampla. Priveste partea buna a lucrurilor : pe viitor, vei sti cu siguranta de ce sa te feresti si ce sa tii aproape. Succes!

Întrebări similare