anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteți mulțumiți de voi înșivă? Cum credeți că puteți găsi acea liniște sufletească?

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

Buna!
Sunt om foarte plin de sine, asa ca su foarte multumit de mine din toate punctele de vedere adica si aspectul fizic dar si constructia morala a caracterului, nu vad nimic irelevant in personalitatea mea. Despre liniste sufleteasca, nu cred ca ea exista, toti avem gandurile noastre care ne preocupa.
Semnat Putin Vodka 228.

13 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Învață, vine bacuuul!
Nu răspund la aceste întrebări. Spun doar atât. Ca să fii mulțumit de tine însuți trebuie să găsești persoane care să fie și ele mulțumite de tine.

| syd2 a răspuns (pentru T0T):

Fara griji dragule, eu is multumit se tine.

| KamaSutra a răspuns (pentru T0T):

Nu raspunde, eu sunt multumitahappy

| Doub a răspuns:

Acum sunt.
Sau nu.

| Croampa a răspuns:

Sunt de parere ca a fi multumit de tine insuti inseamna a nu mai avea alte asteptari de la tine, si de a nu incerca sa devii mai bun in ceea ce faci. In concluzie nu sunt si nici nu vreau sa fiu multumit de mine insumi!

| Suck a răspuns:

Doar un prost poate fi multumit de el insusi.

| syd2 a răspuns (pentru Suck):

Odata tu ai spus ca daca nu esti multumit de aspectul fizic atunci esti slab si penibil, oare nu te contrazici tu singur pe tine?
Semnat Putin Vodka 228

| Suck a răspuns (pentru syd2):

Aici e vorba de altceva, aspectul fizic nu are legatura cu multumirea de sine. Aspectul fizic il ai de la Dumnezeu, trebuie sa fi multumit de asta insa actiunile pe care le facem reprezinta mai mult partea intunecata de care nu ar trebui sa fim multumiti.

Sper ca ai inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai sunt, asteptam mai mult de la mine dar m-am dezamagit. Niciodata nu cred ca o sa ma impac cu ideea ca am fost un idiot si mi-am amanat daca nu distrus viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.
nu cred că o voi găsi.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Linistea sufleteasca ti-o gasesti, doar cand mori.

| vaporwave a răspuns:

Da, sunt foarte multumita
Cat despre "acea liniste sufleteasca", nu cred ca o voi gasi vreodata. Ma ingrijorez mereu din chestii care nu merita sau chiar nu exista, indiferent de cat de perfecta ar fi situatia

| Florian000 a răspuns:

Destul de multumit. Joc football ca sa imi gasesc linistea sufleteasca.