| alexvitan_4950 a întrebat:

Sunte-ti de acord cu legalizarea marijuanei? eu dabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

JOJO, marijuana este mult mai sanatoasa ca si tigarile normale, este incredibil pentru tine dar adevarat, tigarile contin nicotina hartia in care sunt infasurate si alte prcarii care sunt de toxice si care produc dependenta pe cand marijuana este o planta naturala suta la suta. si apropo de fumat marijuana nu a murit nimeni, popate din cauza altor droguri. si nu mai am nimic de spus deoarece baietii au spus cam totul. si mai zic incaodata nu sunt de acord cu legalizarea niciunui drog. il sustin pe NoGod.

28 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Eu sunt contra, dupa aceea ce satisfactie mai avem daca vrem sa fumam si putem fuma in orice loc laughing
Glumaaaaaaaaa rolling on the floor

| lia a răspuns:

@alexvitan, vreau si eu sa inteleg, toti care nu impartasesc aceleasi pareri cu tine trebuie contrazisi? Ma indoiesc eu... sau acest site este pentru ca toti sa ne dam cu parerea? Ai cerut parerea tuturor de pe acest site, ti s-au dat raspunsurile, pro sau contra, fiecare dupa parerea lui. happy

| Parintele a răspuns:

Nu. Pentru ca de la drogurile slabe ajungi la cele tari.

| Parintele a răspuns:

JOJO...prostitutia si homosexualitatea trebuiesc legalizate. Prostitutia pentru ca ar aduce multi bani la bugetul de stat si ar mai disparea din BTS-uri si multe fete, femei traiesc din asta, iar homosexualitatea pentru ca eu cred ca fiecare are drepturi egale.

| Parintele a răspuns:

Andrei are dreptate, nu mai vorbiti daca nu cunoasteti..dependentii de droguri isi fura familia si o duce la disperare.

| Parintele a răspuns:

Alexvitan.prostovane, trebuia sa citesti primul meu post in care ti-am explicat clar ca de la drogurile slabe se ajunge la cele tari. Nu incerca sa ma contrazici ca nu o sa reusesti. Am multe cunostinte care de la o iarba au ajuns la hash si apoi dupa un an la heroina.
Si daca ce fumezi tu in Romania crezi ca este iarba te cam inseli.mergi prin Spania sa vezi zeci de sortimente si fumeaza sa vezi ca nu mai stii de capul tau, deci sunt nocive si ele si dau dependenta psihica si probleme neuropsihice ca amnezia.
Vezi si asta ca sa te asiguri, desi ca drogoman nu-ti prea pasa:
http://www.contraboli.ro/......si-efecte/

| dulshe a răspuns:

Daca s-ar intampla asa ceva, romania ar ajunge la coada, am incepe toti sa furam, sa dam in cap, sa facem numai prostii. Mai intai gandeste-te la consecinte, si gandeste-te ca ar incepe toata tara nu numai tu(adica cu marijuana)

pupimik
| pupimik a răspuns:

Si eu sunt pentru legalizare.Tot ce e interzis... e mai palpitant.Normal ca te mananca mai tare curiozitatea sa consumi daca nu e legal, daca totul se intampla pe la spate... sa nu afle nimeni...decat daca ar fi legal.Ar pieri interesul.

| anonim a răspuns:

@jojo-cum adica daca dorim sa se legalizeze drogurile suntem de acord cu moasrtea? pai cine ii pune sa se omoare singuri? eu am sustinut si sustin in continuare:cine vrea sa-si faca viata de c***t nu are decat.sunt de acord cu legalizarea, gandeste-te cati bani ar intra la bugetul de stat, insa tocmai de aceea nu se vor legalizate, deoarece sunt implicati multi oameni influenti care castiga enorm de mult iar prin legalizare le-ar cadea sursa de venit.

| lifeForJesus a răspuns:

Categoric daaaa!big grin

| DenissaDeea a răspuns:

Din puct de vedere legal, nu sunt de acord! nu e buna pentru cei care o consuma, este un drog prea dependent si daunator organismului, consumul dependent excesiv de drog, nu ajuta organismul la nimic! decat la ruinarea/moartea vietii mai repede, a celor ce consuma droguri.

| kh1ss a răspuns:

Eu nu.

| gabrielutzu a răspuns:

Eu sunt de acord pentru legalizarea pedepsei corporale, in special a biciului.

| urbanghost a răspuns:

De ce nu? Oricum e mai sanatoasa decat tigarile, decat sa fumez 1 cartus de tigari mai bine bag o ''iarba'' laughing

| ka2 a răspuns:

NU! Normal ca nu! Nu este de ajuns ca fumeaza astia de la 11 ani? Ai vrea sa-ti vina copilul acasa, sau direct in spital ca a fumat marijuana? Terminati cu prostiile si recunoasteti ca de fapt va drogati de nu mai stiti de voi si ati vrea macar ceva sa fie legal!

| dudu_4306 a răspuns:

Iti trebuie marijuana? Du-te in Olandabig grin

| yoannah a răspuns:

Aku se legalizeaza si marijuana?worried pffff... nici nu stiu daca e rea sau buna... dar daca ink e ilegala inseamna k ar trebui sa o lase asalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| eumi a răspuns:

In nici un caz! Pentru intrebarea asta, eu as legaliza bataia cu nuiaua la cur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca s-a mai pus o intrebare asemanatoare. Nu as vrea sa ingradesc dreptul nimanui de a face ce vrea cu viata lui. Mi-ar fi frica pentru copiii si tinerii, care nu stiu exact ce inseamna un drog si cum iti modifica viata. Mai cred ca ar fi bine sa ne simtim bine fara sa ne confectionam artficial momentele. Nu toti reusim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Este ridicol, peste cativa ani o sa cerem si ca heroina sa fie legalizata. E ca si cumai intreba sunteti de acord cu moartea prematura? NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@emil: pana sa ajunga sa se bage singuri in mormant, cei ce se drogheaza isi ruineaza mai intai familia, apoi incep sa fure, in in ultimul stadiu dau in cap,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Looool, mi-am luat stupid (2 chiar), pentru descrierea exacta a motivului pentru care drogurile sunt interzise... pentru cei care mi-au dat stupid: pe unde locuiesc eu acum, principala categorie sociala ce savarseste furturi (peste 50% din cazuri) o reprezinta narcomanii intrati in sevraj...
Credeti-ma ca nu ati vrea sa aveti consumatori de droguri in familie, sa vedeti cum dispar din cand in cand lucruri si bani de prin casa...
Aia care o tin sus si tare cu hasis-ul, ca pe semne este mai putin daunator, imi place ca aveti studii vaste in medicina si psihologia narcomanilor... faptul ca aproape toti ce ajung sa consume droguri de mare risc au inceput cu marijuana este o simpla coincindenta nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legalizarea drogurilor. prostitutiei, homosexualilor, apoi poate si crimele, furatul si tara noastra o sa ajunga cea mai "buna"sigur oamenii vor fi "fericiti"cand le vor fura altii din propria casa si ii vor omori poate.se vede ca ne indreptam inspre o lume mai buna nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro

Întrebări similare