anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem dementi de-a binelea, ieri veneam de la job, o doamna pe scara masinii nu putea inainta, toti inghesuiti la usa, in mijloc masina absolut goala, n-a vrut sa se mute nici unul nici cu 1 cm, ba eram sa fiu luata si la bataie de un maidanez cu sapca pe ureche, sunt cu nervii la pamant si rai, aveti "povesti"despre nervii romanilor?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Eram in autobuz cu doua prietene.Aglomeratie mare, deja simteam ca se depasise limita suportabila de ''fraternizare'', eu oricum nu suport sa se atinga persoane straine de mine, bun, deci eram ca sardelele si urca o cucoana bine, se insurubeaza pana ajunge fata in fata cu noi si la un moment dat, nici una, nici doua, trage un stranut de toata frumusetea, drept in figurile noastre meduzate.Nu tu batista, nici labute duse la gura, am luat-o din plin.Lumea s-a isterizat brusc, s-o linseze si mai multe nu, ca ne da gripa porcina, criminala, inconstienta, terorista, nesimtita, zburau invectivele ca trasoarele prin Afghanistan, ba chiar o baba a vrut sa-i dea o umbrela in cap dar m-a nimerit pe mine in umar.La un moment dat una din prietenele mele scoate telefonul mobil si-i face o poza, sa stie pe cine da in judecata in caz ca se molipseste de porcina. Dat in judecata pe naiba, mai degraba "search and destroy" cum spune Metallica.In secunda urmatoare pe cucoana au apucat-o pandaliile, a vrut sa-i smulga mobilul, a luat-o de par, se tipa ca din gura de sarpe, se impingeau, se trageau de haine, ce mai, circ cu trei arene! Abia am reusit sa coboram in statie, cu nasturii smulsi la haine, parul zburlit,"batut, zgariat, scuipat si flamand", vorba bancului.Nici pana la ora asta nu mi-am revenit pe deplin...

5 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Da avem o poveste foarte frumoasa era o data ca niciodata un roman care inghitea multe aici si a plecat in Barcelona big grin

luciana
| luciana a răspuns:

Eu incerc pe cat posibil sa calatoresc cu metroul, ca sa nu depind de aglomeratie si intamplari nedorite, desi cate odat' nimeresc si in metrou aceiasi maree de oameni, insa ajung cu bine la destinatie, fiind mai comod si mai rapid; insa niciodat', nu am nimerit in aceasta situatie, deloc agreata, prin care ai trecut. Cu bine, Lucien.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@nicunebunu noroc ca eu am masina mea tongue si nu ma poti inghesuii rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| ellene a răspuns:

Da avem laughing am asteptat autobuzul 45 de minute si am reusit sa il iau pe al 5-lea care ducea la destinatia mea...in toate erau oameni ingamaditi, nervosi, ...toti dadeau dovada de o educatie aleasa. De atunci merg pe jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era sa ma iau la bataie cu o baba care facea nazuri ca nu m-am ridicat sa o las pe ea sa stea jos.Bine ca acum nu mai merg cu tramvaiul, acum ne duce soferul.